ارائه مدلی برای ارزیابی و انتخاب تأمین کنندگان کالاهای مورد نیاز در شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان رضوی با استفاده از رویکرد ترکیبی فرآیند تحلیل سلسله مراتبی و برنامه ریزی آرمانی (مطالعه موردی: کابل خودنگهدار سه فاز فشار ضعیف)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی تحقیقات بازاریابی
- کد COI اختصاصی: MKTRCONF01_078
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 573
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی- بازاریابی، شرتک توزیع نیروی برق استان خراسان رضوی، ایران
کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی- بازاریابی، دانشگاه پیام نور مرکز سبزوار، ایران
چکیده
محدودیت منابع و لزوم استفاده بهینه از امکانات مالی در دنیای رقابتی کنونی باعث شده که شرکت ها با استفاده از ابزار تکنولوژی درصد افزایش بهره وری و کارایی خود برآیند. در این راستا شناسایی و انتخاب تأمین کنندگان مواد اولیه و کالاهای مصرفی و سرمایه ای در فرآیندهای تولیدی و خدماتی هر شرکت گامی بلند در راه نیل به هدف بقا و تعالی سازمان می باشد. افزایش ارزش افزوده بوسیله بالا بردن کیفیت به همراه کاهش دادن هزینه ها امکان پذیر است و تأمین کنندگان می توانند تأثیر بسیار زیادی بر روی عملکرد شرکت ها در مقوله قیمت، کیفیت، تکنولوژی و تحویل داشته باشند. در این پژوهش بدلیل پیچیدگی مسئله انتخاب بهترین تأمین کننده، معیارهای مؤثر بر انتخاب تأمین کنندگان در شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان رضوی، به روش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی اولویت بندی می شوند و با توجه به محدودیت های آرمانی برای تخصیص مقدار سفارش بهینه به هر یک از تأمین کنندگان از تلفیق فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) با مدل برنامه ریزی آرمانی (GP) استفاده می شود. در مطالعه موردی برای تأمین 500000 متر کابل خودنگهدار سه فاز فشار ضعیف 25+50، 25+50*3، جهت تعیین مقادیر بهینه سفارش به هر یک از تأمین کنندگان، از تلفیق AHP با GP استفاده شده است. نتایج حاکی از این است که با بکارگیری این مدل ترکیبی جواب های بهینه بهتری بدست می آید. نتایج این تحقیق الگوی مناسبی جهت استفاده از منابع محدود مالی در راستای ارائه خدمات بهتر برای دستیابی به مزیت نسبی و استراتژیک می باشد.کلیدواژه ها
فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP)، برنامه ریزی آرمانی (GP)، ارزیابی و انتخاب تأمین کنندگان، مدیریت زنجیره تأمین (SCM)مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر ذهنیت رقابتی بر عملکرد شرکت های کوچک و متوسط با نقش تعدیل گری رشد کسب و کار (مطالعه موردی : شرکتهای فعال در شهرک بین المللی صنعتی آذربایجان شرقی)
- تاثیر آگاهی شغلی بر پیشرفت تحصیل
- کسب مزیت رقابتی پایدار از طریق منابع انسانی در سیستم بانکداری(مطالعه موردی بانک شهر شعبات استان تهران)
- مروری بر نقش فروش و تبلیغات در رسانه های اجتماعی در برندسازی و افزایش فروش محصول
- ارایه الگویی برای بررسی قابلیت های بازاریابی در بازاریابی بین المللی با استفاده از روش فراترکیب
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.