بررسی تأثیر عنصر قیمت بر رضایت مشتریان شرکت ایران خودرو تبریز
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی تحقیقات بازاریابی
- کد COI اختصاصی: MKTRCONF01_015
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 644
نویسندگان
کارشناس ارشد، مدیریت اجرایی، دانشگاه آزاد اسلامی، علوم و تحقیقات آذربایجان غربی، ایران
استادیار، مدیریت بازرگانی، دانشگاه ارومیه و مدعو دانشگاه آزاد اسلامی، علوم و تحقیقات آذربایجان غربی، ایران
استادیار، مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ارومیه، ایران
چکیده
هدف پژوهش، بررسی تأثیر عنصر قیمت بر رضایت مشتریان شرکت ایران خودرو تبریز می باشد. این تحقیق از نوع تحقیقات کاربردی است و روش تحقیق آن توصیفی و از نوع همبستگی است. جامعه آماری آن کارکنان ستادی و مدیران شرکت ایران خودرو تبریز بوده و پرسشنامه در بین همه جامعه آماری به تعداد 109 نفر توزیع شده است. پایایی پرسشنامه از طریق آزمون آلفای کرونباخ برای عنصر قیمت 0/764 و رضایت مشتری 0/907 بدست آمد. جهت تحلیل داده ها از آزمون کولموگروف- اسمیرنوف، ضریب همبتگی پیرسون، دوربین- واتسون، فریدمن و رگرسیون استفاده شده است. نتایج نشان داد که بین رضایت مشتری و عنصر قیمت رابطه مثبت و معناداری وجود دارد. نتایج رگرسیون نشان داد که تأثیر مستقیم عنصر قیمت 64 درصد در پیش بینی کنندگی رضایت مشتری می باشد. نتایج آزمون فریدمن نیز نشان داد که از بین مؤلفه های عنصر قیمت، فروش های ویژه شرکت ایران خودرو در مناسبت های مختلف بیشترین نقش را در بروز رضایت مشتری دارد.کلیدواژه ها
قیمت، رضایت مشتری، ایران خودرو تبریزمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر ذهنیت رقابتی بر عملکرد شرکت های کوچک و متوسط با نقش تعدیل گری رشد کسب و کار (مطالعه موردی : شرکتهای فعال در شهرک بین المللی صنعتی آذربایجان شرقی)
- تاثیر آگاهی شغلی بر پیشرفت تحصیل
- کسب مزیت رقابتی پایدار از طریق منابع انسانی در سیستم بانکداری(مطالعه موردی بانک شهر شعبات استان تهران)
- مروری بر نقش فروش و تبلیغات در رسانه های اجتماعی در برندسازی و افزایش فروش محصول
- ارایه الگویی برای بررسی قابلیت های بازاریابی در بازاریابی بین المللی با استفاده از روش فراترکیب
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.