بررسی تاثیر جهت گیری بازار و آمیخته یادگیری سازمان و نوآوری بر میزان عملکردکسب و کار کوچک و متوسط(مطالعه موردی: شرکتهای کوچک و متوسط شهرستان بابل-مازندران)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین همایش ملی و دومین همایش بین المللی مدیریت و حسابداری ایران
  • کد COI اختصاصی: MANAGEMENTBONYAD02_106
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1264
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمحمد باقری

استادیار، گروه علمی حسابداری و مدیریت ، دانشگاه پیام نور، صندوق پستی ،۳۶۹۷-۱۹۳۹۵تهران، ایران

سیدمحمود حسینی امیری

استادیار، بخش مدیریت ،اقتصاد و حسابداری ، دانشگاه پیام نور، صندوق پستی ۳۶۹۷-۱۹۳۹۵تهران ، ایران

حامد مهرجو

دانشجوی کارشناسی ارشد، مدیریت اجرایی، دانشگاه پیام نور بابل، ایران

چکیده

در بازاریابی، مدیریت و ادبیات استراتژیک به جهت گیری بازار، جهت گیری یادگیری و نوآوری با هم به عنوان داشتن یکتاثیر قابل توجهی بر میزان عملکرد یک شرکت تاکید شده است. بطوریکه جهت گیری بازار و جهت گیری یادگیری میتواند بهعنوان منابعی باشد که شرکت برای رسیدن به مزیت رقابتی بکار میگیرد. و کلید موفقیت در نوآوری محصولات و عملکردهستند. پژوهش حاضر ضمن در نظر گرفتن این واقعیت و با هدف اثر جهت گیری بازار و آمیخته یادگیری سازمان و نوآوری برچگونگی عملکرد کسب و کارهای کوچک و متوسط در شهرستان بابا طرحریزی گردید. در این راستا تعداد 130نفر از مدیرانو کارکنان شرکتهای صنایع تولیدی کیا آفرین و صنایع رنگینه پارس در شهرک صنعتی شهرستان بابل بکمک پرسشنامه و باتوزیع تصادفی دعوت به همکاری شدند روایی پرسشنامه با استفاده از تحلیل عامل تاییدی و پایایی آن با استفاده از ضریبآلفای کرونباخ مورد گردیده و برای تجزیه و تحلیل دادهها نیز با استفاده از نرمافزار SPSSو نرمافزار لیزرل استفاده شدهاست. یافته ها اشاره دارد که یادگیری سازمانی و عملکرد سازمانی، بازارگرایی و نوآوری سازمانی و نوآوری سازمانی وعملکردسازمانی با یکدیگر رابطه معنادار داشته و متغییرهای بازارگرایی و عملکرد سازمانی و یادگیری سازمانی و نوآوریسازمانی ارتباط معناداری ندارند

کلیدواژه ها

عملکردسازمانی، نوآوری، یادگیری، بازارگرایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.