تاثیر عناصر بصری در برنامه ریزی سیستمهای حمل و نقل
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: ARCHITECTUREUR01_145
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1079
نویسندگان
مدرس دانشگاه علوم و تحقیقات تهران
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران گرایش برنامه ریزی حمل و نقل دانشگاه علوم و تحقیقات تهران
چکیده
زیباسازی در حاشیه خیابان های شهر تاثیر زیادی بر آرامش روانی رانندگان دارد و زمینه رعایت بیشتر مقررات را در رانندگان فراهم می کند. غالبا کاهش تمایل به تندرانی در رانندگی یکی از عوامل کاهش در نرخ تصادفات است. امروزه ساکنان شهرها بیش از آن که نیازمند سرعت در جابه جایی ها و انتقال باشند، به آرامش نیازمندند و از آنجا که در خیابان های شهری حضور سواره و پیاده را به طور همزمان داریم و هر دو مجاز به حرکت در مسیرهای خود به صورت دائم هستند، ایمنی پیاده و سواره بسیار مهم است. طبیعت زیبایی حاشیه خیابان ها می تواند اثر قابل توجهی در از بین بردن فشارهای روانی حین رانندگی و کاهش دهنده استرس رانندگان باشد.مثلا قرار دادن گذرگاه های عرضی برای پیاده با نورپردازی و روشنایی مناسب در شب، تغییر رنگ مصالح این گذرگاه ها بخصوص در محل های پرتجمع یا نزدیک ایستگاه های حمل و نقل عمومی مثل ایستگاههای مترو که مکانهایی هستند که مردم روزانه بی توجه از انها می گذرند،اجتناب از پارک حاشیه ای اتومبیل در خیابان ها و تمهیدات کالبدی مناسب در تقاطع ها برای افزایش ایمنی پیاده در برابر سواره از آن جمله است.در این مقاله سعی شده تاثیر معماری منظر بر افزایش مطلوبیت استفاده از حمل و نقل همگانی بررسی گردد لذا تاثیر بصری در ایستگاهها،خیابانهای شهری و متعاقبا تاثیر انها بر افزایش ایمنی مطرح گردیده.کلیدواژه ها
زیباسازی منظر شهری،شبیه سازی حمل و نقل،اثرات بصری،معماری بصریمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.