بررسی کاربرد استفاده از نور طبیعی و بهره وری مصرف انرژی درمعماری پایدار
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: ARCHITECTUREUR01_067
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1562
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر،
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر
چکیده
از زمان معرفی معماری پایدار مدت زمان زیادی نمی گذرد و در این مدت جوامع بین المللی گزینه های متعددی را برای کامل کردن و توسعه آن پیشنهاد کرده اند. طراحان و متخصصان معماری ممکن است به اصول و قواعد معماری پایدار توجه کنند، یعنی حفظ انرژی های طبیعی ، کاهش استفاده از سوخت های فسیلی و همزیستی زیست محیطی و اقلیمی. بنابراین اندیشیدن در مورد معماری پایدار و اصول و قواعد آن ما را به معماری بومی (قدیمی) این مرز و بوم خواهد رساند، زیرا معماران این مرز و بوم در شرایط اقلیمی متفاوت توانسته اند بهترین هماهنگی را با محیط ایجاد کنند و با استفاده از محدودیت ها و امکانات خود، بهترین شرایط زندگی را برای کاربران فراهم آوردند. معماری ایرانی یکی از موفق ترین نمونه های معماری در ترکیب با طبیعت است و با چنان ظرافتی با طبیعت آمیخته شده است که گویی بخشی از بستر آن و جزئی از محیط طبیعی است. چنین اختلاطی با بستر طبیعت و توجه به قابلیت ها و محدودیت های آن باعث هماهنگی بین معماری بومی و معماری پایدار شده است و این هماهنگی آنچنان قوی است که به سختی می توان آن ها را از هم متمایز ساخت.کلیدواژه ها
معماری پایدار، نور طبیعی، کارایی مصرف انرژیمقالات مرتبط جدید
- کاربست شهرسازی تاکتیکال در توسعه محلات شهری با استفاده از فنآوریهای دیجیتال
- بستر زمین و تاثیر آن در طراحی ساختمان های مسکونی
- بررسی عوامل تاثیرگذار بر حمل و نقل عمومی (مطالعه موردی اتوبوسرانی اصفهان)
- چشمانداز استفاده از باطله معادن در ساخت و ساز شهری پایدار
- بررسی عوامل موثر در تقویت حس تعلق به مکان در خانههای معاصر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.