همکاری تجاری؛ آنچه باید استراتژیست ها بدانند
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی ابزار و تکنیکهای مدیریت
- کد COI اختصاصی: MANAGTOOLS02_432
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 745
نویسندگان
کارشناس ارشد، دانشگاه آزاد، نجف آباد، ایران
عضو هیئت علمی، دانشگاه پیام نور، نجف آباد، ایران
چکیده
امروزه سازمان ها فقط به دنبال رشد و بزرگ شدن نیستند، بلکه می خواهند در صنعت خود به یک حکفرما تبدیل شوند. آنها به دنبال رقابت کردن نیستند می خواهند در جایگاه خود به یک ابرقدرت تبدیل شوند. بدین منظور به تکنیک های جدید اندیشیدن در برنامه ریزی های استراتژیک خود نیازمندند. بنابراین برای هریک از این سازمان ها، در هر حوزه ای، اتخاذ تکنیک های صحیح، یک مزیت محسوب می شود. یکی از این تکنیک ها که در حوزه مدیریت استراتژیک درعصر حاضر می توان به آن اشاره کرد همکاری تجاری می باشد که از طریق آن می توان سازمان های رقیب را هم از لحاظ حس نوعدوستی جهت همکاری و هم از لحاظ زیرنظر داشتن جهت پیشرفت ها و برنامه ریزی های استراتژیک کنترل کرد. در این مقاله سعی شده است همکاری تجاری را با توجه به اهمیت آن، به عنوان یک تفکر استراتژیک ناب، مورد تحلیل قرار دهیم. به همین منظور تحقیقی با هدف شناسایی و تعیین تأثیر همکاری تجاری در راستای افزایش بهره وری و پیشرفت برنامه های استراتژیک صورت گرفت. این موضوع از طریق پرسشنامه و با استفاده از آزمون های پیش و پس آزمون، به کمک تحلیل کواریانس، در بین مدیران مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج حاصل بر روی میانگین نمرات پیش آزمون و پس آزمون گروه های کنترل و آزمایش نشان دهنده تأثیر همکاری تجاری بر بهره وری و برنامه های استراتژیک می باشد.کلیدواژه ها
استراتژیست، همکاری تجاری، برنامه ریزی استراتژیک، تفکر استراتژیکمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.