بررسی و شناسایی عوامل موثر در پیاده سازی سیستم مدیریت دانش و نقش آن در مراکز تربیت معلم
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین همایش ملی تربیت معلم
- کد COI اختصاصی: CPHE02_130
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1152
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی رشته ی علوم تربیتی پردیس الزهرا استان زنجان
دانشجوی کارشناسی رشته ی علوم تربیتی پردیس الزهرا استان زنجان
چکیده
امروزه توجه به مدیریت دانش یکی از ابزار های توسعه دانشگاه ها از جمله مراکز تربیت معلم محسوب می شود. هدف از انجام این پژوهش، بررسی و شناسایی عوامل موثر در پیاده سازی سیستم مدیریت دانش و نقش آن در مراکز تربیت معلم می باشد. پژوهش حاضر بصورت مروریست و روش انجام آن کتابخانه ای و تکنیک تحلیل اسنادی است. در این پژوهش ابتدا مفهوم مدیریت دانش و عوامل موثر بر زیر ساخت های آن بررسی شد؛ سپس به شناخت عوامل کلیدی موفقیت در پیاده سازی سیستم مدیریت دانش پرداخته شده و پس از آن، عوامل موثر بر میزان آمادگی پیاده سازی سیستم مدیریت دانش، همچنین بهینه سازی آن در مراکز تربیت معلم مورد بحث قرار گرفت. یافته ها حاکی از آن بود که از بین عوامل زیر ساختی موثر در پیاده سازی مدیریت دانش، فرهنگ سازمانی، ساختار سازمانی، فرآیند ها و منابع در وضعیتی مناسب و نیروی انسانی و فناوری در وضعیت نامناسب قرار دارند. در رابطه با شناخت عوامل کلیدی موفقیت در پیاده سازی سیستم مدیریت دانش، توسعه ی منابع انسانی و فرهنگ مشارکتی در مقایسه با سایر عوامل، در رتبه ی بالاتری قرار می گیرند. بررسی میزان آمادگی پیاده سازی سیستم مدیریت دانش نشان داد که منابع انسانی، فرهنگ و فناوری اهمیت ویژه ای را در استقرار سیستم مدیریت دانش داراست. در پایان نیز پیشنهاداتی جهت استقرار بهتر این سیستم در مراکز تربیت معلم، از قبیل الگو گیری از دانشگاه های مدیریت دنیا و توسعه ی منابع انسانی بیان شد و در امر دستیابی به سطح آمادگی مطلوب تر سیستم مدیریت دانش نیز پیشنهاداتی از جمله؛ توجه به فناوری اطلاعات، اصلاح ساختار و نمودار سازمانی، ارائه گردیدکلیدواژه ها
مدیریت دانش، پیاده سازی سیستم مدیریت دانش، عوامل کلیدی موفقیت مدیریت دانش، مراکز تربیت معلممقالات مرتبط جدید
- طراحی و پیاده سازی مدل مفهومی بازاریابی حضور مجدد تماشاگران زن والیبال در ایران
- مروری بر عوامل موثر بر موفقیت فوتبال زنان در اروپا: یک تحلیل دوسطحی
- ارتباط بین جو عاطفی خانواده و میزان فعالیت بدنی در کودکان ۹ الی ۱۲ ساله
- نقش رسانه در ایجاد ظرفیت های انگیزشی ورزش بانوان
- ارتباط نحوه گذران اوقات فراغت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.