یکپارچه سازی مدیریتدانشدر ایران خودرو
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی مدیریت دانش
- کد COI اختصاصی: IKMC07_035
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 825
نویسندگان
کارشناس مدیریت صنعتی - کارشناس اداره منابع انسانی معاونت تولید قطعات پرسی ایران خودرو
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اطلاعات- کارشناس مرکز اسناد شرکت ایران خودرو
چکیده
در این مقاله با استفاده از مدل ارزیابی استاندارد سازمان بهره وری آسیاییAPOبه ارائه یک الگوریتم با هدف اندازه گیری سطح بلوغ مدیریت دانش، در سازمان پرداخته میشود. یکی ازمهمترین موارد درجهت کسب موفقیت در پیاده سازی مدیریت دانش، شناخت مناسب ازوضعیت زیرساختها و توان موجود جهت استقفرار مدیریت دانشسازمان از جمله وضعیت و توان متولیان دانش سازمان می باشد. که وظیفه جاری سازی فرایندهای دانشی در بدنه سازمان بر اساس مدل سازمان را به عهده خواهند داشت. در صورتی که مرحله شناخت وضعیت موجود به خوبی صورت پذیرد، می توان با اتخاذ استراتژی مناسب و برنامه ریزی مدون، به کمک توانمند سازی متولیان دانشسازمان نسبت به پیاده سازی فرایندهای مدیریت دانشاقدام نمود. در این راستا با استفاده از پرسشنامه متناسب بامعیار های این مدل ضمن اشاره به الگوریتم ارزیابی مذکور . اقدامات و نتایج حاصل از این الگوریتم در شزکت ایران خودرو در حوزه هم افزایی ،یکپارچه سازی و توانمند سازی نمایندگان دورانهای مختلف مدیریتی در قالب متولیان مدیریت دانشارائه خواهد گردیدکلیدواژه ها
مدل ارزیابیAPO ، سطح بلوغ دانش، متولیان دانش، یکپارچه سازی، دورانهای مدیریتیمقالات مرتبط جدید
- هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در امور مالی: شناخت حوزه های تحقیقاتی
- رهبری سالم و ارتقای سلامت محیط کار، پیش نیازهای سلامت سازمانی
- کرونا منطقه گرایی چیست؟ تفاوت واکنش های منطقه ای به کووید-۱۹ در ایتالیا
- راهکارهای مهار کرونا توسط کشورهای موفق جهان
- تجارب مدیریت بحران در شرکت آب و فاضلاب استان قم در مواجهه با پاندمی کرونا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.