کاربرد تئوری طراحی عصبی وبسایت در طراحی درگاه اینترنتی مغز پسند

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی اقتصاد، مدیریت و علوم مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ICOAC01_127
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 567
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آرش کمانگر

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه خوارزمی

چکیده

امروزه، زندگی فردی و اجتماعی انسان بیش از پیش در فضای مجازی جریان دارد. درگاه های اینترنتی مدخل ارتباطی سازمان یا یک کسب و کار با مخاطبین یا ذینفعان یا مشتریان آن شده است. از این رو مواجهه و برخورد نخست مشتری با سازمان در فضای مجازی از مجرایدرگاه اینترنتی بنگاه شکل میگیرد. در ادبیات بازاریابی تاکید زیادی بر این برخورد نخست و تاثیر زیاد آن بر ذهنیت مشتری میشود. از این رو، امروزه نحوه طراحی و سازماندهی درگاهاینترنتی یک بنگاه، در زمره عوامل رقابتی محسوب شده و می تواند مزیت رقابتی برای شرکتها به شمار آید. تئوری بازاریابی عصبی که برداشتی از کارکرد مغز انسان و نورونها )اعصاب( درزمینه بازاریابی است در حوزه طراحی سایت های اینترنتی نیز توسعه یافته و تئوری طراحی عصبی را شکل داده است. در این مقاله، ضمن واکاوی مبانی نظری و ابعاد این تئوری، الزامات وکاربردهای آن در طراحی درگاههای اینترنتی به ویژه سایتهای حوزه تجارت الکترونیکی بررسی شده و در پایان نکاتی کاربردی و راهنما بر اساس تئوری سلسه مراتب نیازهای مازلو، تئوری رنگ ها و استفاده از تصاویر و غیره برای طراحی یک درگاه اینترنتی مغزپسند پیشنهاد شده است.

کلیدواژه ها

تئوری بازاریابی عصبی، طراحی عصبی وبسایت، درگاه اینترنتی، تجارت الکترونیک

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.