بررسی عوامل تأثیر آمیخته بازاریابی 4p بر رضایتمندی مشتریان در فروشگاههای زنجیره ای استان گیلان

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی اقتصاد مدیریت و علوم کشاورزی
  • کد COI اختصاصی: ICMAS01_354
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 803
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی پورحسینی

دانشجوی دکترای مدیریت استراتژیک -گرایش کسب و کارDBA مرکز آموزش های آزاد دانشگاه صنایع و معادن

موسی رضوانی چمن زمین

استادیار مدیریت،دانشگاه آزاد اسلامی واحد آستارا

صاحب بدری پشته

استاد یار، مدیر گروه مدیریت مرکز آموزش های آزاد دانشگاه صنایع و معادن برای دوره هایMBA & DBA

چکیده

پژوهش حاضر با هدف تعیین ترکیب عوامل آمیخته بازاریابیFour-ps برای کسب رضایتمندی مشتریان فروشگاههای زنجیره ای استان گیلان آنها انجام یافته است . مساله این پژوهش این است که وضعیت موجود عوامل آمیخته بازاریابی (Four-ps) در فروشگاه زنجیره ای استان گیلان چگونه است و چه رابطه ای بارضایتمندی مشتریان دارند. جامعه آماری پژوهش حاضر را ، مشتریان فروشگاههای زنجیره ای استان گیلان تشکیل می دهند. ابزار جمع آوری داده ها پرسشنامه ای است که سه قسمتدارد ؛ قسمت اول پرسش های مرتبط با ویژگی های زندگینامه ای پاسخ دهندگان است. قسمت دوم پرسشنامه در خصوص شاخص های عوامل آمیخته بازاریابی (Four-ps است و در قسمت سوم پرسش های رضایت مندی مشتریان از کیفیت خدمات است . مدل نظری مورد استفاده برای کیفیت خدمات در این پژوهش ، مدل عوامل آمیخته بازاریابی (Four-ps) است که مبنای این کار قرار گرفته است . برای تحلیل داده ها ، با توجه به ماهیت موضوع ابتدا داده ها بر اساس شاخص های میانگین و انحراف معیار و نمودار ستونی توصیف شدند، سپسبرای آزمون سوالات پژوهش از آماره T تک نمونه ای و ضریب همبستگی و رگرسیون چند متغیره استفاده شده است . خلاصه نتایج پژوهش نشان می دهد از چهار عامل مدل آمیخته بازاریابی ، عامل تبلیغات حذف شد و از سه عامل باقیمانده ، عامل قیمت بیشترین نقش را در تامین رضایت مشتری داشته و مقدار آن از متوسط به بالابوده و پس از آن دو عامل توزیع کالا در فروشگاه و ساختار ارایه خدمات به ترتیب در اهمیت بعدی بر میزان رضایت مشتریان فروشگاههای زنجیره ای استان گیلان تاثیردارند

کلیدواژه ها

آمیخته بازاریابی ، فروشگاه های زنجیره ای ، رضایت مشتری ، قیمت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.