بررسی مفاهیم فناوری های میکروالکترونیک و ممز در جهان با رویکرد پیش بینی پتانسیل های ایران

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش هایی کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک
  • کد COI اختصاصی: ELEMECHCONF03_0755
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1666
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید مرتضی مقیمی

دانشجو کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد جاسب، جاسب، ایران

چکیده

در دهه های میلادی اخیر فناوری های های تک به سمتی در حال حرکت هستند که نیاز به ترکیب علوم و فنون جدید، مختلف و همچنین یافتن راهکاری جدید برای رفع نیازهای غیر قابل پیش بینی و پیچیده بشر به خصوص در امور دفاعی کاملا محسوس می باشد. سیستم های میکرو الکترونیک و میکرو الکترومکانیک (ممز) به تازگی به دلیل یافتن راهکارهای جدید مورد توجه بسیاری از محققان و دانشمندان قرار گرفته و با توجه به پتانسیل بالقوه شان کاربردهای این سیستم ها رو به افزایش است. تکنولوژی ساخت ممز بسیار مشابه تکنولوژی موجود در مدارات مجتمع الکترونیکی (میکروالکترونیک) است. از این رو در این مقاله پیوند ممز و میکروالکترونیک که پیوندی ناگسستنی است مطرح شده است. در این راستا، در جهت توسعه و تبیین علوم و فناوری های نوین و نوظهور، مقاله حاضر، تحلیل و تبیین مفاهیم پایه سیستم های میکروالکترونیک و میکروالکترو مکانیک را با عنوان بررسی و تحلیل فناوری های قدرت ساز میکروالکترونیک در جهان با رویکرد پیش بینی پتانسیل ها و همچنین نیازهای جمهوری اسلامی ایران برای سال افق سال 1404 خورشیدی با توجه به اطلاعات موجود در داخل کشور مورد ارزیابی قرار داده است.

کلیدواژه ها

آزمایشگاه های میکروالکترونیک، بررسی و تحلیل فناوری های نوظهور، پتانسیل های ایران، پیشرفت های کشورهای جهان، جمهوری اسلامی ایران، فناوری های قدرت ساز، فناوری اقتدار آفرین، فناوری ثروت آفرین، قطب میکروالکترونیک، مفاهیم پایه، میکروالکترونیک، میکروالکترومکانیک (ممز)

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.