مدل سازی پیچیده در رادارهای تصویری روزنه مصنوعی معکوس (ISAR) براساس نواحی پراکنده ساز امواج

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش هایی کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک
  • کد COI اختصاصی: ELEMECHCONF03_0595
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 683
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی جبار رشیدی

دانشیار مجتمع دانشگاهی برق و الکترونیک - دانشگاه صنعتی مالک اشتر

سمیرا توحیدی

دانشجوی کارشناسی ارشد مجتمع دانشگاهی برق و الکترونیک - دانشگاه صنعتی مالک اشتر

چکیده

رادارهای تصویری با حد تفکیک بالا در سال های اخیر بسیار مورد توجه کاربران و محققین قرار گرفته است. یکی لز پرکاربردترین رادارهای تصویری رادارهای روزنه مصنوعی معکوس (ISAR) است و کیک از مشکلات اصلی که محققین در این حوزه با آن مواجه هستند، شبیه سازی این سیستم ها بر مبنای داده های قابل اعتماد است. این مقاله به ارائه روشی کارا برای شبیه سازی سیستم تصویر برداری رادار ISAR در محیط های نرم افزاری، مدل سازی اهداف دیده شده توسط رادار است. مدل سازی اهدافی همچون هواپیماها که دارای شکل هندسی پیچیده ای هستند، چالشی در این حوزه می باشد. در این مقاله 4 نوع هواپیمای EA-6B، C-17، F-14 و بویینگ 737 مورد بررسی قرار گرفت. ابتدا مدل ارائه شده بر پایه ی استخراج نقاط پراکندگی اصلی برای این اهداف شرح داده شده و پس از آن تلاش شد با جایگزینی نقاط پراکنده ساز، با ناحیه هایی که قادر به بازتاب امواج الکترومغناطیس هستند؛ این مدل ارتقاء داده شود. قدرت بازتاب در این نواحی غیر یکنواخت بوده و بیشینه بازتابش در محل همان نقاط پراکنده ساز اصلی قرار دارند.

کلیدواژه ها

مدل سازی اهداف راداری- ISAR - پراکنده ساز نقطه ای - پراکنده ساز ناحیه ای

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.