آنالیز برگشت فنری در خمکاری ورق های ساندویچی فلز/پلیمر/فلز
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش هایی کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک
- کد COI اختصاصی: ELEMECHCONF03_0005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1059
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی مکانیک، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران
دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران
دانشیار، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران
چکیده
در این تحقیق، برگشت فنری ورق ساندویچی سه لایه فلز/پلیمر/فلز در فرآیند خمکاری کناره بررسی شده است. و جنس لایه پلمیری، پلیپروپیلن می باشد. جهت محاسبه میزان برگشت AA3105 جنس لایه فلزی از آلیاژ آلومینیوم فنری ورق از دو روش تحلیلی و حل عددی استفاده شد. در بررسی تحلیلی، معادلات مربوط به برگشت فنری ورق سه لایه استخراج شدند. حل معادلات تحلیلی با روش های عددی و به کمک برنامه نوشته شده در نرم افزار متلب صورت گرفت. محاسبه برگشت فنری به کمک روش تحلیلی بسیار سریع و کارآمد می باشد، اگر چه معایبی مانند عدم امکان بررسی اثر پارامترهایی مانند نیروی ورق گیری در آن وجود ندارد. برای مطالعه عددی، شبیه سازی های خم کاری کناره به صورت دو بعدی در نرم افزار المان محدود آباکوس انجام شد. در مقایسه با حل تحلیلی، در مطالعه عددی امکان بررسی اثر پارامترهای بیشتری وجود دارد. تاثیر پارامترهای شعاع قالب، نیروی ورق گیری، ضخامت کل ورق، نسبت ضخامت فلز به ضخامت کل ورق، نسبت ضخامت لایه بیرونی به لایه درونی و طول آزاد ورق بر برگشت فنری مورد بررسی قرار گرفت. برای مقایسه اثر پارامترها و شناسایی پارامترهای مهم از روش طراحی آزمایش تاگوچی و تحلیل تاگوچی استفاده شد. برای این منظور از نرم افزار تحلیل آماری مینی-تب کمک گرفته شد. نتایج بدست آمده نشان دادند که روش های تحلیلی و شبیه سازی مطابقت خوبی با یکدیگر دارند. علاوه بر این مشخص شد که موثرترین پارامترها بر برگشت فنری به ترتیب عبارتند از: شعاع قالب، نسبت ضخامت فلز به ضخامت کل، نسبت ضخامت لایه بیرونی به لایه درونی و نیروی ورق گیر.کلیدواژه ها
برگش تفنری، ورق ساندویچی، ورق های چند لایه، آنالیز تاگوچیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.