نگرشی برکاربرد ماده معدنی دیاتومیت در صنعت ساختمان

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی معماری، مرمت، شهرسازی ومحیط زیست پایدار
  • کد COI اختصاصی: ARUES04_090
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 752
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی حسین آبادی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی طبس

پوریا ستاری

عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور زاهدان

چکیده

دیاتومیت که به عنوان خاک دیاتومه ( Kieselguhr) شناخته می شود، سنگ رسوبی متخلخل با منشا زیستی است که وجود حفره های زیاد در اسکلت دیاتومه ها موجب کاهش وزن مخصوص آن می شود. نهشته های دیاتومیتی روشن رنگ، نرم، سبک و متخلخل هستند. دیاتومیت دارای ویژگی های فیزیکی مناسبی نظیر تخلخل بالا، اندازه کوچک ذرات، هدایت حرارتی پایین، وزن مخصوص کم، مساحت سطح ویژه مناسب و ظرفیت جذب خوب می باشد. مهم ترین ویژگی دیاتومیت در ارتباط با ساختار فیزیکی آن و داشتن ذرات ریز با الگوی منظمی از حفرات بسیار کوچک است. حضور سیلیکا در دیاتومیت سبب ساختار منحصر به فرد، استحکام و پایداری در خور توجه و مقاومت مناسب در برابر سایش شده است. این ویژگی ها موجب شده تا از دیاتومیت در صنایع مختلف از جمله صنعت ساختمان برای تولید آجر نسوز، بتون عایق حرارتی و ماده افزودنی ملات و بتن مورد استفاده قرار گیرد.

کلیدواژه ها

دیاتومیت، هدایت حرارتی، سطح ویژه، صنعت ساختمان، عایق

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.