ارائه روشی برای فیلتر محتوای پروفایل کاربران در شبکه های اجتماعی برای بهبود پیش بینی اعتماد مبتنی بر زمینه

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: نخستین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: FBFI01_056
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 599
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اکرم رضایت

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شیخ بهایی

احمد براآنی دستجردی

دانشیار دانشگاه اصفهان

چکیده

امروزه افزایش کاربران در شبکه های اجتماعی، حجم زیاد اطلاعات به اشتراک گذاشته شده و محدودیت های کمی که در انتشار اطلاعات غیرقابل اعتماد وجود دارد، چالش هایی را برای کاربران در اعتماد به یکدیگر بوجود آورده است. یک مسأله ی بسیار مهم در این شبکه ها، اعتماد است. اعتماد ممکن است در تمام زمینه ها یکسان نباشد. در شبکه های اجتماعی محبوبی مانند فیس بوک و اپینیونز کمتر از یک درصد از کاربران در تمام زمینه ها به یکدیگر اعتماد یکسانی دارند. به این ترتیب موضوع پیش بینی اعتماد مبتنی بر زمینه مطرح می شود. در این مقاله سعی شده است تا با استفاده از محتوا و تعدادی از ویژگی های تأثیرگذار بر اعتماد مانند ویژگی های فردی و بین فردی، اعتماد را در شبکه های اجتماعی باینری و در بین کاربرانی که یا با یکدیگر تعاملی نداشته اند و یا تعامل آنها در زمینه ای غیر از زمینه هدف بوده است، محاسبه و پیش بینی کرد. برای ارزیابی این روش، اطلاعات پروفایل 100 نفر از کاربران شبکه اجتماعی لینکدین جمع آوری شد. نتایج بدست آمده از ارزیابی های انجام شده بر روی مجموعه داده جمع آوری شده نشان داد که می توان دقت اعتماد مبتنی بر زمینه را با بهبود قابل قبولی پیش بینی کرد.

کلیدواژه ها

اعتماد ، زمینه ، شبکه های اجتماعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.