فناوری NFC و افزایش بهره وری آن با استفاده از رایانش ابری

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین همایش استانی فناوری و تکنولوژی های نوین در مهندسی کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: CCSISF01_016
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 657
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهناز نجاتی

چکیده

از سالهای گذشته تا به امروز روش های مختلفی برای پرداخت هزینه کالاها و خدمات وجود داشته است، از سویی با پیشرفت تکنولوژی گرایش به سوی گزینه هایی سوق پیدا کرده است که آسانی استفاده و سریع بودن را در انجام کارها پشتیبانی کنند. در این فضا انجام کارها با موبایل، از آنجاییکه هردو مورد بالا را پوشش میدهد یک گزینه عالی میباشد. یکی از شاخه های پرداخت الکترونیک، پرداخت سیار می باشد که راحتی و فراگیری از جمله مزایای آن می باشد. در پرداخت سیار، از موبایل به جای پول نقد یا کارت اعتباری استفاده شده در نتیجه این سرویس، کاربران تلفن همراه را قادر می سازد تا از طریق گوشی به آسانی نسبت به انجام تراکنش پرداخت اقدام نمایند. در سالهای اخیر فناوری NFC که یک تکنولوژی ارتباط بیسیم کوتاه برد برای ارتباط دستگاه های الکترونیکی در فواصل نزدیک میباشد، توسط موسسات مالی، شرکتهای ارائه دهنده سرویسهای پرداخت، تولیدکنندگان سیم کارت، اپراتورها و تولیدکنندگان گوشی همراه جهت پیاده سازی سرویس های پرداخت الکترونیکی مورد استفاده قرار گرفته و بهدلیل سهولت استفاده از این تکنولوژی زمینه ایجاد کسبوکار نوینی را برای موسسات مالی، تولیدکنندگان گوشی موبایل و اپراتورهای تلفن همراه ایجاد کرده است. ارائهدهندگان در مورد افزایش مقبولیت فناوری در میان کاربران، زیرساخت های متعددی را بنابر نیاز آنها و برطرف کردن چالش مربوط به آن فناوری ارائه میدهند، ارائه دهندگان راه حل های پرداخت های همراه نیزاز این قاعده مستثنی نبوده، همواره در اندیشه ایجاد زیرساختی متناسب با نیاز کابر می باشند، به همین دلیل یکی از روش های پیشنهادی آنها استفاده از NFC مبتنی بر رایانش ابری می باشد. در این مقاله مرور کلی بر تکنولوژی NFC کاربردهای آن، مقایسه آن با سایر تکنولوژیهای بیسیم، امنیت و حملات مطرح در آن، تعریف رایانش ابری و همچنین NFC مبتنی بر رایانش ابری خواهیم پرداخت.

کلیدواژه ها

ارتباط میدان نزدیک(NFC) ،پرداخت الکترونیکی، رایانش ابری، NFC مبتنی بر رایانش ابری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.