رابطه عوامل انگیزشی و بهداشتی بااخلاق کاردبیران مقطع متوسطه ساوه درسال تحصیلی 91-92
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی ابزار و تکنیکهای مدیریت
- کد COI اختصاصی: MANAGTOOLS01_244
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 461
نویسندگان
کارشناس ارشدمدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحدساوه ایران
دکتری مدیریت آموزشی استادیاردانشگاه آزاد اسلامی واحدساوه ایران
دکتری مدیریت استاددانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ایران
چکیده
پژوهشی حاضر با هدف شناخت رابطه عوامل انگیزشی و بهداشتی با اخلاق کار دبیران مقطع متوسطه ساوه در سال تحصیلی 92-1391 انجام شد. برای سنجش اخلاق کار از پرسش نامه اخلاق کار حرفهای پتی استفاده شد که پس از اعمال تغییراتی در آن، به لحاظ روایی و پایایی نیز مورد بازنگری قرار گرفت و ضریب پایایی آن برابر 94/0 به دست آمد و برای سنجش عوامل انگیزشی و بهداشتی مؤثر بر آن از پرسش نامهٔ عوامل انگیزشی و بهداشتی مهرابی با ضریب پایایی برابر با 85/0 و 83/0 استفاده گردید. نوع پژوهش، توصیفی (پیمایشی) همبستگی بود. جامعهٔ آماری در این طرح مشتمل بر کلیه دبیران زن و مرد مقطع متوسطه شهر ساوه براساس آمار آموزش و پرورش (560) بود و برای انتخاب نمونه آماری (145 نفر) نیز از روش نمونه گیری چند مرحلهای استفاده شد. داده های حاصله با استفاده از شیوههای آمار استنباطی، شامل: تحلیل رگرسیون چندگانه، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج حاصل از پژوهش، نشان داد 1- از بین عوامل بهداشتی، عامل روابط انسانی، بیشترین همبستگی را با اخلاق کار، داشت. 2- از بین عوامل انگیزشی، عامل های قدردانی و ماهیت شغل، بیشترین همبستگی را با اخلاق کار داشت.3. در کل، عوامل انگیزشی نسیت به عوامل بهداشتی، پیش بینی کننده بهتری برای اخلاق کاری بودکلیدواژه ها
اخلاق کار/عوامل انگیزشی /عوامل بهداشتی /قدردانی /ماهیت شغل /روابط انسانیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل تطبیقی مربیگری راه حل محور و مسئله محور؛ تفاوتها، مزایا و کاربردها
- بررسی تاثیر ذهن آگاهی بر تابآوری : نقش تعدیل گر پشیمانی کارراهه (مورد مطالعه : دانشگاه علوم پزشکی بابل )
- الگوی مربیگری حل مسئله با تاکید بر مولفه های هوش هیجانی
- کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی با تاکید بر مربیگری
- نقش معلم رهبری در ارتقای سلامت روانی دانش آموزان بامیانجی گری مهارت حل مسئله
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.