تبیین چگونگی دستیابی بنگاه های اقتصادی به کلاس جهانی موردکاوی شرکت آی بی ام

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی ابزار و تکنیکهای مدیریت
  • کد COI اختصاصی: MANAGTOOLS01_035
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 661
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن فارسیجانی

دانشیارمدیریت صنعتی عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه شهیدبهشتی

نسیبه جنتیان

دانشجوی دکتری مدیریت تولید وعملیات دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه شهیدبهشتی

چکیده

بدون شک عملیات تولید جزء اهداف اولیه استراتژیک هر کسب و کاری است. مدیریت هر کسب و کار نقش بسیار مهمی در رسیدن به اهداف استراتژیک در عملیات تولید دارد. اصطلاح «کلاس جهانی» در سال ۱۹۸۴ توسط هیسی و ویل رایت به منظور معرفی مهارت های شرکت های آلمانی و ژاپنی در رقابت در بازار مطرح شد. برای رسیدن به کلاس جهانی تولید باید شرکت ها توانایی محاسبه بهره وری و کیفیت را داشته باشند. در این مقاله تولید در کلاس جهانی از دیدگاه شرکت آی بی ام که جزء شرکت های تولیدی جهانی مطرح شده است؛ مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است. هدف این مقاله شناسایی فرایند رسیدن به تولید در کلاس جهانی است که از طریق تکنیک مدل سازی مفهوم یکپارچه به بررسی و تحلیل فرایند مورد استفاده ارتباط با سیستم از منظر عملکرد مدل می کند. در پایان نحوه رسیدن شرکت آی بی ام به تولید در کلاس جهانی تحت عنوان هفت کلید اصلی (کاهش زمان تحویل افزایش سرعت ارائه محصولات جدید به بازار کاهش هزینه های عملیاتی فراتر رفتن عملیاتی)می توان خلاصه کرد

کلیدواژه ها

تولیددرکلاس جهانی /شرکت آی بی ام /تکنیک مدلسازی مفهوم یکپارچه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.