بررسی رابطه استقرار سیستم اطلاعات راهبردی یافته های پژوهشی و شایستگی های کلیدی موسسات پژوهشی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی ابزار و تکنیکهای مدیریت
  • کد COI اختصاصی: MANAGTOOLS01_021
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 491
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمدعلی یزدان پناه

عضو هیئت علمی موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری ایران

آناهیتا امینی حاجی باشی

دانشجوی دکتری مدیریت دولتی گرایش مدیریت منابع انسانی دانشگاه تهران ایران

چکیده

نظامهای پیشتاز، اطلاعات را به عنوان ابزاری برای پیشی گرفتن از رقبا و یا حداقل عقب نماندن از آنها به کار می گیرند. سیستم اطلاعات راهبردی به دگرگون سازی هدفها، عملیات، محصول و یا روابط محیطی سازمان دست میزند تا در نهایت، سازمان به مزیت رقابتی دست یابد. اینگونه نظام های اطلاعاتی کمک میکنند تا شایستگی کلیدی به افزایش میزان دستیابی به اهداف راهبردی سازمان منجر گردیده و باعث افزایش کارایی و بهره وری سازمانی گردد. در این مقاله کسب شایستگی کلیدی با پژوهشی موردی در زمینه عوامل موثربر استقرار سیستم اطلاعات راهبردی در جامعه آماری متشکل از کلیه اعضای هیأت علمی و کارشناسان گروههای علمی مؤسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی کشورانجام پذیرفته است. برای جمع آوری داده های مربوط به مبانی نظری و استخراج عوامل و شاخصی های اولیه از منابع کتابخانه ای و اینترنتی شامل کتب، مقالات و مطالعات موردی و برای گردآوری دادههای مورد نیاز از پرسشنامه ای که روایی سوالات آن به تایید خبرگان وصاحبنظران رسیده بود استفاده گردید. در آزمون محاسبه پایایی، آلفای کرونباخ سوالات مرتبط با متغیر وابسته 734/0 و برای کل سوالات 849/0 محاسبه گردید. یافتههای پژوهش حاکی از آن است عوامل تأثیرگذار منبعث از استقرار سیستم اطلاعات راهبردی از طریق یافته های پژوهشی، نیاز سنجی پژوهشی و اثر سنجی پژوهشی به خوبی توانسته است منجر به شایستگی کلیدی موسسه گردد و این تأثیرگذاری مورد تأیید قرار گرفته است

کلیدواژه ها

سیستم اطلاعات راهبردی/شایستگی های کلیدی /یافته های پژوهشی /انتشاریافته های پژوهشی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.