ارائه یک ابزار وین تامین مالی در بستر شبکه های اجتماعی بمنظور خدمت رسانی به کارآفرینی و نوآوری در شرکتهای ایرانی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت و اولین کنفرانس کارآفرینی و نوآوری های باز
  • کد COI اختصاصی: MOCONF04_373
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 495
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمحسن اقبالی

دانشجوی دکترای مدرس دانشگاه ایوانکی ایوانکی سمنان

چکیده

تامین مالی جمعی واژه ای است که بیش از هشت سال از عمر تولید ان نمی گذرد و تقریبا پدیده جدید محسوب می شود موفقیت چهارجوبهای ارایه شده در اینترنت و نیز ایجاد راهکارهای مناسب برای دسترسی کارآفرینان به تامین مالی مناسب برای ایده هایشان به عنوان عوامل پیشران مطالعات این پدیده ی جدید مطرح اند. از آنجایی که موضوع تامین مالی جمعی هنوز در ابتدای راه توسعه مطالعاتی و پژوهشی است لذا مرور ادبیات آن می توانند راه برای پژوهش های آینده روشن تر سازد و در هدفمندی پژوهشهای پیش رو نقش کلیدی داشته باشد در این پژوهش ما با مرور ادبیات چهارچوب ها رویکرد ها و کاربردهای تامین مالی جمعی به دنبال اییجاد یک طبقه بندی مناسب برای شناسایی شکاف بین تئوری های و کاربردهای موضو هستیم 130 مقاله مورد بررسی قرار گرفته است که در سه گروه طبقه بندی شده است که شامل سرمایه گذاران گیرندگان سرماهی و واسطه تامین مالی جمعی است امیدواریم این پژوهش بینش مفیدی را برای محققین در حوزه تامین مالی جمعی ایجاد نماید و منبع خوبی برای علاقه مندن به این حوزه می باشد.

کلیدواژه ها

تامین مالی جمعی، سرمایهگذاری جمعی، جمع سپاری، شبکه های اجتماعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.