قابلیت های عملیاتی بازاریابی و انعطاف پذیری مالی گروه شرکتهای واسطه گری مالی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت و اولین کنفرانس کارآفرینی و نوآوری های باز
- کد COI اختصاصی: MOCONF04_314
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 842
نویسندگان
استادیار دانشکده مدیریت دانشگاه شیخ بهایی اصفهان ایران
کارشناسی ارشد مدیریت مالی دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحددهاقان ایران
چکیده
هر تجارتی قابلیتهای منحصر به فرد خود را دارد توجه به آنها می تواند پیشرفت چشمگیری برای شرکت داشته باشد. در این پژوهش قابلیتهای درون شرکتی و تاثیر آن بر عملکرد بازار بررسی شده است که قابلیتهای درون شرکتی شامل قابلیتهای عملیاتی قابلیتهای بازاریابی و فروش و انعطاف پذیری مالی است در این پژوهش پس از بررسی قابلیهای درون شرکتی با بیان فرضیاتی تاثیر آن ها برعملکرد بازار بررسی شده است. جامعه و نمونه بررسی شده در این پژوهش 91 شرکت در گروه واسطه گری مالی که طی ابتدای سال 1380 لغایت 1393 در بورس اوراق بهاردار تهران فعال بودند است. برای آزمون فرضیه تجزیه و تحلیل داده ها از آمار استنباطی و تجزیه و تحلیل رگرسیونی استفاده شده است یافته های پژوهش نشان میدهد که قالیتهای عملیاتی بر بازده سهام تاثیر منفی دارد ولی بر سودآوری سهام تاثیر مثبت دارد. همچنین متغیر فعالیتهای بازاریابی و فروش بر بازدهی سهام تاثیر مثبت داشته اما بر سودآوری تاثیر معنداداری ندارد. ضمنا متغیر انعطاف پذیری بر سودآوری سهام تاثیر منفی دارد اما بر بازده سهام تاثیر معناداری ندارد.کلیدواژه ها
قابلیتهای درون شرکتی، عملکرد بازار ، قابلیتهای بازاریابی و فروش، انعطاف پذیری مالیف قابلیتهای عملیاتی، واسطه گری مالیمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.