بررسی اهمیت فناوری داده هایMetocean در صنایع فراساحل و دستورالعمل هایی برای آنالیز آنها

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: شانزدهمین همایش صنایع دریایی
  • کد COI اختصاصی: NSMI16_233
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 525
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر سیه سرانی

دانشجوی دکتری فیزیک دریا و کارشناس هواشناسی همدیدی اداره کل و مرکز تحقیقات هواشناسی کاربردی استان آذربایجان شرقی،

فرناز پوراصغر

دکتری اقلیم شناسی و سرپرست گروه تحقیقات هواشناسی کاربردی اداره کل و مرکز تحقیقات هواشناسی کاربردی استان آذربایجان شرقی

فرخ مطلبی فر

مدیر کل اداره کل و مرکز تحقیقات هواشناسی کاربردی استان آذربایجان شرقی

چکیده

بسیاری از عملیات های فراساحلی به شدت به شرایط غالب جو و اقیانوس وابسته اند. برای اطمینان از اینکه اینچنین عملیات هایی بصورت ایمن، موثر و اقتصادی به اجرا در آیند به داده های Metocean گاها زمان واقعی نیازمندیم. پارامتر های مهم در مبحث Metoceanعبارتند از: داده های دما، تراز سطح آب، باد، موج و جریان. گرایش های اخیر صنایع فراساحلی به اکتشاف در آبهای همواره عمیق تر و یا شرایط محیطی سخت و طاقت فرساست. این گرایش ها موجب ایجاد تقاضای بیشتر برای داده هایMetoceanمی شوند. در این مقاله علاوه بر مرور نیازمندی های صنایع فراساحل به این داده ها و برخی از کاربرد های اخیر آنها، نتایج استفاده از اینتکنولوژی در مواجهه با قیمت بازار نوسانی و غیر قابل پیش بینی نفت شناسایی شده و چگونگی پرداختن این صنایع به آنها مشخص شده است. مطالعاتMetoceanشامل بسیاری از آنالیز های آماری در فیلد های اعتباربخشی 2 داده ها، تعیین شرایط نرمال و حدی داده هایMetocean و انتقال داده ها 3 می باشد. همه این آنالیز ها می تواند با استفاده از روش های مختلفی به اجرا در آیند. در اینجا دستورالعمل های بهترین روش ممکنDeltares برای اجرای مطالعه بر روی داده هایMetoceanدر یک روش موثر و استاندارد شده خلاصه شده است. توجه ویژه ای به آنالیز های مقدار حدی صورت گرفته است که در نتیجه بهره گیری از روش های مبتنی بر تئوری مقدار حدی توصیه می شود

کلیدواژه ها

فناوریMetocean،دستورالعملDeltares،صنایع فراساحل، مقادیر حدی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.