شناسایی نفوذ به شبکههای کامپیوتری نظامی، با استفاده از توابع چگالی کرنل

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: پانزدهمین همایش صنایع دریایی
  • کد COI اختصاصی: NSMI15_165
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 731
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کیومرث محمودی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی سواحل، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مصباح سایبانی

استادیار و عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی دریا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

عباس مرادی

استادیار برنامه ریزی و مدیریت مناطق ساحلی، دانشکده علوم و فنون دریائی، دانشگاه هرمزگان

چکیده

بخش زیادی از انتقال اطلاعات در سیستمهای نظامی و امنیتی، از طریق شبکههای کامپیوتری انجام میشود. این شبکهها به دلیل اهمیت ویژه ای که از منظر کسب اطلاعات برای دشمن دارند، همواره مورد حمله و جاسوسی قرار میگیرند. از آنجایی که از نظر فنی ایجاد شبکههای کامپیوتری بدون نقاط ضعف و شکست امنیتی عملاً امکان پذیر نیست، شناسایی نفوذ به شبکههای کامپیوتری به یکی از موضوعات مهم تحقیقاتی در علم کامپیوتر تبدیل شده است. سیستمهای تشخیص نفوذ، سیستمهایی سختافزاری و یا نرمافزاری هستند که وظیفه آنها نظارت بر شبکه های کامپیوتری جهت شناسایی فعالیتهای مخرب و جاسوسانه و اعلان آنها به مدیریت شبکه است. روشهای تشخیص ناهنجاری، دستهای از روشهای تشخیص نفوذ میباشند. این روشها با مقایسه شرایط عادی سیستم با شرایط فعلی و با تشخیص تفاوتهای جدی که معمولاً در صورت بروز حملات رخ میدهند، حمله به شبکه را تشخیص میدهند. یکی از روشهای تشخیص ناهنجاری در دادهها، استفاده از توابع چگالی کرنل است. هدف از این مقاله، شناسایی نفوذ به شبکههای کامپیوتری نظامی با استفاده از این روش است. به این منظور کارائی آن در شناسایی حمله به شبکه، روی یک نمونه واقعیKDD CUP1999 بررسی شده است. نتایج حاکی از عملکرد مناسب این روش در تشخیص نفوذ است

کلیدواژه ها

شبکههای کامپیوتری نظامی، تشخیص نفوذ به شبکه، توابع چگالی کرنل، دادهکاوی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.