تحلیل تأثیر بازاریابی الکترونیکی بنیاد تعاون زندانیان در رضایت از زندگی مددجویان و خانواده آنان در شهر ستان گرمسار
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی تحقیقات بازاریابی
- کد COI اختصاصی: MKTRCONF02_094
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 700
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت اجرایی،دانشگاه پیام نور، گرمسار، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی،دانشگاه پیام نور، گرمسار، ایران
چکیده
هدف: هدف پژوهش حاضر بررسی تأثیر بازاریابی الکترونیکی بنیاد تعاون زندانیان در رضایت از زندگی مددجویان و خانواده آنان میباشد. روش: روش انجام این تحقیق پیمایشی و از لحاظ روش گردآوری داده ها توصیفی – همبستگی از نوع مقطعی است. حجم نمونه با توجه به فرمول کوکران 28 نفر بدست آمده است که به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شده اند. یافته ها: ضریب همبستگی بین دو متغیر افزایش درآمد بنیاد تعاون زندانیان و بازاریابی الکترونیکی به ترتیب برابر با 0/305 و 0/331 میباشد که نشان دهنده رابطه مستقیم بین آنان میباشد،. همچنین همبستگی بین دو متغیر، تحقق اهداف بنیاد تعاون زندانیان و بازاریابی الکترونیکی به ترتیب برابر با 0/172 و 0/197 می باشد که نشان دهنده رابطه مستقیم بین این دو متغیر است. ضریب همبستگی بین دو متغیر رضایت از زندگی مددجویان و خانواده آنان و بازاریابی الکترونیکی بنیاد تعاون زندانیان به ترتیب برابر با 0/223 و 0/269 می باشد که مشخص می کند این دو متغیر نیز با یکدیگر رابطه مستقیم، مثبت و معناداری دارند. نتیجه گیری: نتایج این تحقیق نشان می دهد بازاریابی الکترونیکی موجب افزایش درآمد و تحقق اهداف بنیاد تعاون زندانیان و در نهایت افزایش رضایت از زندگی مددجویان و خانواده آنان می گردد.کلیدواژه ها
بازاریابی الکترونیکی، بنیاد تعاون زندانیان، مددجویان و خانواده آنانمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر ذهنیت رقابتی بر عملکرد شرکت های کوچک و متوسط با نقش تعدیل گری رشد کسب و کار (مطالعه موردی : شرکتهای فعال در شهرک بین المللی صنعتی آذربایجان شرقی)
- تاثیر آگاهی شغلی بر پیشرفت تحصیل
- کسب مزیت رقابتی پایدار از طریق منابع انسانی در سیستم بانکداری(مطالعه موردی بانک شهر شعبات استان تهران)
- مروری بر نقش فروش و تبلیغات در رسانه های اجتماعی در برندسازی و افزایش فروش محصول
- ارایه الگویی برای بررسی قابلیت های بازاریابی در بازاریابی بین المللی با استفاده از روش فراترکیب
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.