طراحی رهنگاشت برند شرکت جهت ایجاد ارزش ویژه برند

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی تحقیقات بازاریابی
  • کد COI اختصاصی: MKTRCONF02_044
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 531
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیدرضا دربان

نویسنده مسئول- دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت MBA ، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم دارویی، ایران

سیدمحمد هاشمی نژاد

دکتری مدیریت دولتی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم دارویی، ایران

سارا فوقانی

Ph.D. Candidate, International Business, School (IBS), University Technology Malaysia (UTM), Kuala Lumpur, Malaysia

چکیده

برند و برند سازی مقوله ای نام آشنا در حوزه بازاریابی می باشد. به جرات می توان گفت یکی از مسایل مهم یک شرکت، تبدیل شدن به برند محبوب مشتریان خویش می تواند باشد. در صورتیکه شرکتی بصورت برند مطرح شود می تواند مزایای فراوانی را بدست آورد. امروزه ابزاری مانند رهنگاری (Road mapping) می تواند در محیط های متلاطم و رقابتی به شرکت ها جهت تبدیل شدن به برند کمک شایانی نماید. رهنگاری روشی انعطاف پذیر بوده که در طیف وسیعی از سازمان ها جهت پشتیبانی از برنامه های راهبردی و بلند مدت قابل استفاده بوده و بیانگر ارتباط میان بازارها، محصولات و فناوری ها در طول زمان می باشد. در واقع رهنگاشت (Roadmap) در محیط های متغیر به کمک سازمان ها آمده و با بررسی فرصت ها و تهدیدها به بقاء و ارتقاء آنها کمک قابل توجهی می نماید. هدف از تدوین این مقاله، اولا معرفی اجمالی رویکردهای ترسیم رهنگاشت می باشد. ثانیا ارائه یک مدل در سطح شرکت، برای ترسیم رهنگاشت برند می باشد. ثالثا بیان اینکه در صورتیکه یک شرکت بتواند رهنگاشت برند خود را تدوین نماید، در مدت زمان کوتاهتری می تواند خود را بصورت برند موفق مطرح نماید که نتیجه آن اثر متمایزی است که دانستن نام برند بر روی واکنش مشتری نسبت به محصول و بازاریابی آن می گذارد. در نهایت توانایی برند در جذب ترجیح و وفاداری مصرف کنندگان می باشد که در مفهوم ارزش ویژه برند (Brand Equity) تجلی می نماید.

کلیدواژه ها

بازاریابی، برند، رهنگاشت ، برنامه ریزی راهبردی، آینده نگاری، ارزش ویژه برند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.