مقایسه الگوریتم های PSO و GA درجایابی بهینه تولیدات پراکنده با هدف کاهش تلفات خط

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: هجدهمین کنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: ISCEE18_072
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 522
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا مروج

عضوهیات علمی دانشگاه سمنان

محمد وطن خواه

دانشگاه سمنان

چکیده

باتعیین اندازه و مکان بهینه در بکارگیری تولیدات پراکنده در سیستم توزیع می توان توان عبوری از خط را تا حد زیادی کاهش داد. هدف اصلی این مقاله تعیین اندازه و مکان بهینه ی ژنراتورهای تولید پراکنده به وسیله ی الگوریتم ژنتیک و الگوریتم بهینه سازی اجتماع ذرات و مقایسه آنها با یکدیگر می باشد نوآوری اصلی این مقاله استفاده از کدگذاری جدید در الگوریتم ‍ژنتیک وهمچنین بدست آوردن توان های اکتیو و راکتیو تولیدات پراکنده برای دست یابی به کاهش بیشتر توان عبوری است. در روش ارائه شده نتایج قرار گیری دو نوع از تولیدات پراکنده در شبکه ی توزیع در سه حالت در سیستم توزیع با حالتی که هیچ تولید پراکنده ای نداریم مورد بررسی قرار می گیرد. این روش پیشنهادی در سیستم 33 شین IEEE تست شده است و نتایج بدست آمده گویای تاثیر بهینه ی این الگوریتم تکامل یافته می باشد.

کلیدواژه ها

الگوریتم ژنتیک ، الگوریتم بهینه سازی اجتماع ذرات ، کاهش توان عبوری، تولیدات پراکنده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.