بررسی پایداری و طبقه بندی هیدرودینامیکی ورودی های جزر و مدی مطالعه موردی؛ خور موسی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ICSAU03_0215
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 596
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر جباری خامنه

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های دریایی دانشگاه شاهرود،

مهدی عجمی

استادیار دانشکده عمران دانشگاه شاهرود،

مصطفی نظرعلی

کارشناس ارشد عمران سازه های دریایی شرکت پویا طرح پارس

چکیده

خورها یا همان شاخابه های جزر و مدی به واسطه پیشرفت آب دریا از جمله جزر و مد، موج و حتی رودخانه ها به سمت ساحل شکل گرفته اند که نواحی ساحلی جدیدی را به وجود می آورند. این مناطق به دلیل شرایط محافظت شده درمقایسه با دریاها و آب های آزاد، نواحی مناسبی برای شکل گیری مناطق تجاری بندری، توریستی و یا حتی مسکونی می باشد، از این رو خورها را می توان در زمره مناطق مهم و استراتژیک به شمار آورد. در این تحقیق برای مقدمه ابتدا به معرفی بخش ها و اجزای تشکیل دهنده خورها )ریخت شناسی 1 ( پرداخته شده است، در ادامه طبقه بندی خورها بهلحاظ هیدرودینامیکی و پایداری دهانه خورها ملاحظه می شود و در نهایت پس از رسیدن به شناخت کامل نسبت به موارد مطرح شده، بررسی مطالب بیان شده تحت عنوان مطالعه موردی برای شناخت وضعیت مهمترین خور موجود در خلیج فارس، خور موسی پرداخته شده است

کلیدواژه ها

شاخابه های جزر و مدی، هیدرودینامیک، خور موسی، طبقه بندی خور ها، پایداری دهانه خور ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.