مدل پیشنهادی برای فرایند مدیریت تغییر در بخش فن آوری اطلاعات شرکتهای تولیدی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مهندسی کامپیوتر و فن آوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CITCONF03_530
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 567
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیدرضا صداقت

گروه مهندسی کامپیوتر، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران

اکبر نبی الهی

گروه مهندسی کامپیوتر، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران

چکیده

مدیریت خدمات فناوری اطلاعات 1چارچوب و راهنمایی جامع می باشد که بر اساس گردآوری بهترین تجربیات جهانی در حوزه فناوری اطلاعات تدوین شده است . این الگو با نگاهی فرایند محور، به مدیران در مدیریت و بهینه سازی زیر ساخت فناوری اطلاعات کمک بسزایی می نماید تا از سطح خدمات ارائه شده در سازمان اطمینان حاصل کرده و بتوانند سرویسهای مورد نیاز را بر اساس یک زمانبندی از پیش تعریف شده تامین نمایند. مدیریت تغییر نیز از جمله فرایندهای مهم و کلیدی سرویس نقل و انتقال از استاندارد ITIL می باشد که هدف آن کاهش ریسک، دوباره کاری ها، میزان خرابی، اطمینان از ثبت و ردیابی درخواست تغییرات 5 ، اطمینان از مجاز بودن ، اولویت بندی، برنامه ریزی، تست، پیاده سازی، مستند سازی و بازنگری و کنترل به شیوه ای استاندارد است. بنابراین با توجه به اهمیت نظارت و کنترل تغییرات در حوزه فناوری اطلاعات و عدم وجود مدلی مشخص برای پیاده سازی فرایند مدیریت تغییر در شرکت های تولیدی در ایران، این تحقیق بر آن است که چارچوب و مدلی که شیو های سازگار و مناسب برای راه اندازی مدیریت تغییر در بخش فناوری اطلاعات شرکتهای تولیدی می باشد را ارائه دهد. با مطالعه پیشینه تحقیق و فعالیت های انجام شده برای استقرار مدیریت تغییر مشخص گردید قبل از پیاده سازی فرایند مدیریت تغییر نیاز است مدلی بومی طراحی شود تا علاوه بر کاربردی بودن، بتواند اهداف حاصل از مدیریت تغییر را در این شرکتها برآورده نماید.

کلیدواژه ها

مدیریت تغییر، تغییر، استاندارد، ITIL ، مدل پیشنهادی، سرویس فناوری اطلاعات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.