شاخص های کیفی بتن سبک گازی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی نوین
  • کد COI اختصاصی: BGCONF01_049
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 749
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عاطفه نظری

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ایلام، گروه معماری، ایلام، ایران

علیرضا پنجستونی

استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ایلام، گروه معماری، ایلام، ایران

ندا توحیدی

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ایلام، گروه معماری، ایلام، ایران

چکیده

حرکت به سوی صنعتی شدن ساختمان به پیشرفت هم پای تمام صنایع نیاز دارد. در این میان صنعت ساختمان به عنوان یک صنعت کهن که هر سال مبالغ هنگفتی از سرمایه های ملی در آن هزینه می شود، در مقایسه با دیگر صنایع پیشرفت قابل ملاحظه ای نداشته است و نیازمند توجه ویژه از طرف متخصصین است. تجربه جهانی نشان داده است در زمان هایی که نیاز به ساخت تعداد زیادی ساختمان و مسکن وجود دارد، تنها انبوه سازی به شیوه های صنعتی با هدف گذاری، برنامه ریزی، مدیریت و رشد هماهنگ صنایع وابسته میسر زمان بر است آنچه امروزه به عنوان دغدغه اصلی در بخش صنعت ساختمان و بویژه مسکن احساس می شود عدم تعادل عرضه و تقاضا در بازار مسکن است. از آنجا که سرعت، کیفیت و قیمت از شاخصهای اصلی صنعتی سازی به شمار میروند لذا مصالح ساختمانی جدیدی نیاز است تا به کمک آن نیل به هدف حاصل آید. بتن سبک سبک گازی یکی از این مصالح است. بتن هوادار اتوکلاو (بتن گازی) که به اختصار AAC نامیده میشود، یک نوع خاص بتن سبک متخلخل با پایه سیلیسی است. سبک سازی در این نوع بتن، بر مبنای ایجاد حبابهای گازی استوار است، و برای ایجاد گاز اکسیژن در این بتن از پودر آلومینیوم استفاده میشود. این تحقیق به طور کلی از روش مطالعات کتابخانهای و با استفاده از جمعبندی برخی مطالعات و تحقیقات پیشینیان به رشته تحریر درآمده است. در این مقاله ابتدا به طور جامع به معرفی این ماده ساختمانی و بررسی خواص مکانیکی آن پرداخته شده است. در انتها به موارد کاربرد آن و خصوصیات سازهای این بتن پرداخته شده است. امیدست پژوهش صورت گرفته کمکی هر چند ناچیز به صنعت ساختمان سازی باشد

کلیدواژه ها

بتن گازی، شاخص کیفیت، صنعتی سازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.