تاثیر خصوصیات مختلف تجارت اجتماعی بر اعتماد مشتریان و عملکرد اعتماد(مورد مطالعه: کاربران شبکه اینستاگرام در استان مازندران)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: AMSCONF03_509
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1048
نویسندگان
دکترای مدیریت آموزشی،موسسه غیرانتفاعی نیما، محمودآباد ،ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات کسب وکار الکترونیک، موسسه غیرانتفاعی نیما
چکیده
امروزه با توسعه روزافزون کاربردهای فناوری اطلاعات و گسترش نفوذ اینترنت در جنبه های مختلف زندگی بشر شاهد ظهور تغییرات شگرفی در حوزه های گوناگون اقتصادی ، فرهنگی ، اجتماعی و سایر ابعاد زندگی بشر می باشیم. این پژوهش با هدف بررسی تاثیر خصوصیات مختلف تجارت اجتماعی بر اعتماد مصرف کنندگان و عملکرد اعتماد از نقطه نظرمشتریان آنلاین انجام شده است . در پژوهش حاضر ابتدا آمار توصیفی مربوط به اطلاعات جمعیت شناختی پاسخ دهندگان (افراد نمونه) و همچنین وضعیت متغیرهای تحقیق با بکارگیری جداول و نمودارها به نمایش گذاشته شده و در ادامه برای پاسخگویی به سوالات پژوهش و نتیجهگیری از روشهای آماری و آزمونهای متفاوت با استفاده از نرمافزار SPSS20 وLISREL8.54 استفاده گردیده است . این مطالعه بوسیله یک نگرش سنجی توسط پرسشنامه تحت وب از کاربران شبکه اجتماعی اینستاگرام استان مازندران صورت گرفته است که نتایج حاکی از آن نشان می دهد تمام خصوصیات تجارت اجتماعی به جز ارتباطات بر اعتماد مصرف کنندگان تاثیر گذار است و در بررسی رابطه بین اعتماد و متغیر های عملکرد اعتماد نتایج بیانگر آن می باشد که اعتماد با قصد خرید و قصد خرید مبتنی بر شنیده ها رابطه معناداری دارد. همچنین در بررسی رابطه بین اعتماد و عملکرد اعتماد وجود رابطه معنادار ثابت شده استکلیدواژه ها
تجارت اجتماعی، اعتماد مشتری، شبکه های اجتماعی ، عملکرد اعتمادمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.