کشف سرویس های وب با استفاده از تجزیه مقادیر تکین

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: مهندسی کامپیوتر و پژوهشهای نیاز محور آخرین دستاوردهای در فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: COMPUTER02_087
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 550
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ندا محمدی

کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار، دانشگاه صنعتی شیراز

هادی مهدی پور

مدرس دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشکده مکانیک شهید چمران کرمان

چکیده

معماری سرویس گرا به عنوان زیرساختی می باشد که از طریق آن می توان به سرویس ها و داده ها در محیط های توزیع شده دسترسی داشت. مفهوم وب سرویس جایگاه ویژه ای در معماری سرویس گرا دارد. وب سرویس یک سرویس نرم افزاری است که با یک آدرس url شناسایی و واسط های عمومی آن با استفاده از xml توصیف می شوند. یک مدل وب سرویس شامل سه موجودیت تأمین کننده سرویس، مخزن سرویس و مصرف کننده سرویس می باشد. مسئله مهم در معماری سرویس گرا، کشف وب سرویس های مناسب با درخواست مصرف کننده است. شناسایی عملکرد وب سرویس ها و پیداکردن وب سرویس مناسب با درخواست کاربر از طریق شناسایی فایل wsdl هر وب سرویس انجام می شود. بنابراین ارائه رویکردی که بتواند در هنگام درخواست کاربران برای یک وب سرویس با عملکرد معین، مرتبط ترین وب سرویس را به درخواست کاربر پیدا کند، ضروری می باشد. در این مقاله روشی ارائه شده است که با کشف ارتباط معنایی بین سرویس ها و تحلیل معنایی نهفته در درون فایل swdl هر وب سرویس، قادر خواهد بود عملکرد هر وب سرویس را شناسایی کند. برای این منظور از تکنولوژی تجزیه و تحلیل معنایی نهفته و تجزیه مقادیر تکین که یک تئوری قوی در جبر خطی می باشد، استفاده شده است. بدین ترتیب با بهره گیری از این تکنولوژی قوی می توان با دقت بالایی بنابه درخواست کاربران وب سرویس های مناسب را استخراج نمود. نتایج نشان می دهد که این روش در کشف وب سرویس ها از دقت مطلوبی برخوردار می باشد.

کلیدواژه ها

تجزیه و تحلیل معنایی نهفته، تجزیه مقادیر تکین، وب سرویس، معماری سرویس گرا، فایل wsdl

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.