بررسی و ریالی کردن دعاوی در قراردادهای ساخت و اجرا با روش اثر بازه زمانی در تحلیل تاخیرات(مطالعه موردی: پتروشیمی مرودشت)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مدیریت ساخت و پروژه
- کد COI اختصاصی: NCCPM02_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 703
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش مهندسی و مدیریت ساخت، دانشگاه آزاد اسلامی اهواز
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی اهواز
چکیده
با توجه به مواجه شدن اکثر پروژه های کشور با تأخیر و آشنایی با پیامدهای آن از جمله، تأخیر در بهره برداری و رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده پروژه، زمان تکمیل پروژه، افزایش هزینه های مستقیم و غیرمستقیم، هزینه تلف فرصت و خسارت های متنوعی که به دنبال خواهد داشت و همچنین با توجه به شناسایی عوامل تاخیر و ادعازا،نظام تشکیل تیم مدیریت ادعا جهت برنامه ریزی مدون و جمع آوری مستندات مورد نیاز در طول پروژه به منظور مقابله با لایحه تأخیرات و یا طرح آن در صورت صلاحدید، به منظور جبران خسارت ضرورت پیدا می کند. در این راستا آشنایی این تیم با مسائل و تعهدات قراردادی، روش های تحلیل تاخیرات بسیار حائز اهمیت است. در صورت آشنایی با آیتم هایی که باعث تأخیر در پروژه می شوند و میزان تأثیر آنها در طول پروژه، می توان نسبت به ادعای خسارت وارده اقدام نمود. مستند مذکور به بررسی موارد مستعد ادعا و شیوه ریالی کردن آنها با تشریح روش اثر بازه زمانی، در تحلیل تاخیرات یک پروژه واقعی پرداخت است و مقبولیت حقوقی را نسبت به شیوه های کمی و ریالی کردن دعاوی مطرح شده را بررسی می کند.کلیدواژه ها
دعاوی،تحلیل تأخیرات پروژه، اثر بازه زمانی، کمی و زیادی کردن دعاویمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک های مدیریت دانش پروژه با استفاده از تکنیک DANP(مطالعه موردی: شرکت معدنی و صنعتی گل گهر)
- بررسی و تحلیل عوامل موثر بر رشد اقتصادی با رویکرد اقتصادسنجی
- رتبه بندی معیارهای مدیریت ساخت و ساز در محیط های پویا و پیچیدهبا رویکرد AHP
- شناسایی چالش های مدیریت ساخت آپارتمان های مسکونیبا رویکرد تحلیل مضامین
- بررسی نقش مدیریت زنجیره تامین در مدیریت پروژه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.