طراحی و ارزیابی Ex-Javelin++ بر مبنای عاملهای مذاکره کننده

  • سال انتشار: 1382
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس سالانه انجمن کامپیوتر ایران
  • کد COI اختصاصی: ACCSI09_058
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1371
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

روح اله آل شیخ

آزمایشگاه سیستمهای هوشمند دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات

احمد عبداله زاده بارفروش

آزمایشگاه سیستمهای هوشمند دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات

چکیده

تجزیه پردازشهای سنگین به بخشهای کوچکتر برای انجام به صورت توزیع شده با کنترل مرکزی در سطح اینترنت، را محاسبات سراسری گویند . از Javelin به عنوان یک بستر شناخته شده برای محاسبات سراسری یاد می شود . روایت بهنگام شده این بستر در سال 2001 با تغییرات ساختاری همراه بود به گونه ای که بتواند تعداد زیادی از میزبانهای محاسباتی را پذیرا باشد . این روایت جدید Javelin++ نام گرفت . هدف اصلی Javelin++ طراحی بستری با توسعهپذیری ١ بالا برای محاسبات سراسری است . در Javelin++. دو روش زمانبندی مختلف در دو نسخهی متفاوت از آن پیادهسازی شده است : زمانبند احتمالاتی و زمانبند قطعی مشکل زمانبند قطعی در Javelin++ این است که در محیطهایی که نرخ خرابی در آنها بالاست موجب بروز گلوگاه روی کارفرما میشود . در این مقاله، با استفاده از یک محیط چند عامله روشی تحت عنوان + E x −Javelin+ برای حل مشکل گلوگاه درJavelin++ارایه شده است که دارای کارایی مناسبی است . در این روش، با تعریف هر یک از میزبانهای شرکت کننده در فرآیند محاسبات سراسری به صورت یک عامل و ساخت یک بستر برای تعاملات این عاملها از امکانات یک محیط چند عامله، مانند مکانیزم مذاکره و تکنیک Contract Net استفاده میشود . در این محیط چند عامله از یک الگوریتم جدید در فرآیند انتخاب پدر که ما آن را الگوریتم زمانبندی قطعی فاقد گلوگاه مینامیم استفاده شده است . در این الگوریتم فرآیند انتخاب پدر جدید در درخت میزبانها برای فرزندانی که پدر آنها دچار خرابی شده است تغییر داده شده است . استفاده از محیط چندعامله موجب اعطای استقلال کاری به هر یک از میزبانهای شرکتکننده در فرآیند محاسبهی داوطلبانه خواهد شد و سربار روی کارفرما را به صورت چشمگیری کاهش میدهد

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.