نقش امنیت در توسعه شهرهای مرزی (نمونه موردی:شهرستان مریوان)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنگره بین المللی زمین، فضا و انرژی پاک
- کد COI اختصاصی: ATTITTDE01_561
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 470
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور
چکیده
اصولا کشورها به دنبال امنیت در حوزه های استراتژیکی خود می باشند و هدف اساسی نیز دستیابی بهبالاترین حد از امنیت در این حوزه ها می باشد، هر واحد سیاسی ایجاد امنیت در حوزهای جغرافیایی خودرا در راستای امنیت ملی خود ارزیابی می کند و از این طریق در صدد اتخاذ مناسب ترین الگوی امنیتی کهمتناسب با اهداف و منافع ملی کشور باشد گام بر می دارد. شهر بخشی از یک کشور و جزیره ای درون آناست.با این که شهر ها مسایل و علایق مشترکی دارند اما از یکدیگر جدا هستند .شهرها هرکدام تاریخ وتمدن مخصوص به خود را دارند، اما در یک کشور شهرها در راستای یک قانون عمل می کنند و هدفمشترکشان یکی است ،آن هم ایجاد امنیت اجتماعی برای شهروندان است. امنیت عبارت است از تواناییشهر در دفع تهدیدهای خارجی و داخلی علیه حیات سیاسی و اجتماعی شهروندان،کسانی که به طورانفرادی قدرت کمی در اختیار دارند،اما در جمع و هنگامی که به صورت گروههای متحر باشند در ایجادانیت یا به چالش کشیدن امنیت ،نقش قابل توجهی دارند. امروزه دولتها برای حفظ مشروعیت و بقای خودهم که شده ناچارند شهروندان خود را ایمن نگه دارند و برای جلوگیری از نفوذ چالشهای مرزی به مناطقمرکزی، تمهیداتی اندیشیده و تهدیدها را به فرصت تبدیل سازند ، چرا که دولت مهمترین رکن ایجاد امنیتمدنی می باشد.پژوهش حاضر به بررسی نقش امنیت در توسعه شهر مرزی مریوان می پردازد.روش تحقیقدر این مقاله توصیفی-تحلیلی وروش گردآوری اطلاعات کتابخانه ای ومیدانی می باشد.کلیدواژه ها
امنیت، توسعه شهرهای مرزی، شهر مریوانمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.