بررسی عوامل آموزشی مؤثر در تحقق اهداف دانشگاه کارآفرین در سه بعد شایستگیهای اساتید، فرایند یاددهی-یادگیری، برنامه درسی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت در هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: AMTM01_234
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 661
نویسندگان
کارشناس ارشد کارآفرینی
استادیار دانشکده کارآفرینی، دانشگاه تهران
مربی دانشکده هنر، دانشگاه الزهرا
چکیده
با توجه به مسئولیتهای جدیدی که دانشگاهها در قبال نیازهای در حال تغییر جوامع دارند. مأموریت آنها از آموزش و پژوهش بهسوی کارآفرینی سوق پیدا کرده است. لذا نظامهای آموزش عالی در اغلب کشورهایجهان، برنامههای آموزشی ویژهای را برای تربیت دانشآموختگان کارآفرین در نظر گرفتهاند. هدف اصلی پژوهش حاضر، پرداختن به سه بعد اصلی نظام آموزشی شامل شایستگیهای اعضای هیئتعلمی، فرایندیاددهی-یادگیری و برنامه درسی در تحقق اهداف دانشگاه کارآفرین است. این پژوهش به شیوه آمیخته انجام شد. در بخش کیفی با ده نفر از صاحبنظران و متخصصان آموزش کارآفرینی در دانشگاههای تهران مصاحبهصورت گرفته است. در بخش کمی نیزحجم نمونه 72 نفر در نظر گرفته شد. برای جمعآوری اطلاعات در بخش کیفی از پیشینه نظری استفاده و سپس با استفاده از دادههای مصاحبهها، سؤالات پرسشنامه تنظیم و تدوینگردید. روایی محتوایی پرسشنامه بر اساس نظر صاحبنظران حاصل و پایایی آن بر اساس آلفای کرونباخ 0 به دست آمد. در بخش کمی، تجزیهوتحلیل دادهها با استفاده از شاخصهای مرکزی / محاسبه شد که برابر 95 (میانگین و انحراف معیار) صورت گرفته است. یافتههای تحقیق نشان میدهد در بعد شایستگیهای اساتید داشتن توانمندی کارآفرینانه برای اساتید ضروری است. در بعد فرایند یاددهی-یادگیری استفاده از روشهای یاددهی-یادگیری فعال در آموزش کارآفرینی جایگاه ویژهای دارد. همچنین در بعد برنامه درسی، توجه به محتوای دروس با محوریت موضوعات کارآفرینی دارای اهمیت است.کلیدواژه ها
شایستگیهای اساتید، فرایند یاددهی-یادگیری، برنامه درسی، دانشگاه کارآفرینمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.