ارائه مدل مدیریت فرهنگ اثر بخش در سازمان های ایران با رویکرد توسعه پایدار در هزاره سوم

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: AMTM01_154
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 492
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شبنم پژوهش

دانشجوی دکتری مدیریت آموزشی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

مریم حسن پوررودبارکی

دانشجوی دکتری مدیریت آموزشی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

عادل تقویی

دانشجوی دکتری مدیریت آموزشی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

زهرا لبادی

عضو هیات علمی ومدیر گروه دکتری مدیریت آموزشی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

چکیده

این پژوهش برخلاف پژوهش های که بحث فرهنگ را به عنوان یک مولفه قالب بر مدیریت مورد بحث قرار می دهد این بار حرف تازه ای برای بیان به جامعه دارد . اینکه فرهنگ در یک سازمان قابل مدیریت است و می توانفرهنگ را در سازمان مدیریت کرد به شرطی که با ابعاد فرهنگ آشنایی داشت . این پژوهش بیان می دارد که چه مولفه های در سازمان می تواند بر فرهنگ اثر داشته باشد و به مدیریت فرهنگ در جهت یک سازمان اثربخش کمک کند . از یافته های مهم این پژوهش این است که اگر فرهنگ مدیریت شود سازمان کارایی بیشتری دارد که بصورت ضمنی در تحقیقات علمی پژوهشی اشاره شده است ولی تا بحال شیوه ای برای مدیریت صحیح فرهنگ بصورت بومی در ایران بیان نشده است . با توجه به اینکه مقالات خارجی با توجه به شرایط و فرهنگ خارج از کشور تدوین و انجام می شود و بومی سازی آن مشکلات خاص خود را دارد و با توجه به اینکه کشور ما یک فرهنگ تمایز دارد بنابر این باید بصورت متمایز در سازمان ها مبانی مدیریتی پیاده شود . هدف این پژوهشاین است بیان دارد که هر مدیریت سازمانی در هر کشوری متمایز از کشور دیگر است زیرا فرهنگ هر کشور متمایز است . در این مطالعه مدلی بر اساس سازمان های کشور در حال حاضر برای مدیریت فرهنگ با توجه به توسعه پایدارد طراحی شده است که ابعاد قابل توجهی را در بر دارد . نتایج نشان میدهد اگر یک مدیر که بتواند تسلط کافی به فرهنگ بومی داشته باشد و آن را به فرهنگ ملی در سازمان پیوند دهد خیلی از مشکلات فرهنگ در سازمان ها حل و فصل می شود . به بیان دیگر جای مدیریت فرهنگی در سازمان خالی است .

کلیدواژه ها

مدیریت فرهنگ سازمانی ، مدل ، سبک رهبری ، تلاش تیمی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.