بررسی انتولوژی در مدلسازی کاربر و تاثیر ان در رابطه های کاربری هوشمند

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CITCONF02_494
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 558
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیده تینا زرین قلم

پژوهشگر و تحلیل گر نرم افزار

فرشته جابری

پژوهشگر و تحلیل گر نرم افزار

چکیده

رابط های کاربری هوشمند به عنوان ابزاری برای غلط برخی از مشکلاتی که رابرت گیبس نمی توانند در آنها به کار برده شود استفاده می گردند. همچنین به عنوان وسیله ای برای ایجاد سیستم های منحصربه فرد و یا شخصی پیشنهاد می شود و انعطاف پذیری و قابلیتتجدید نظر در سیستم را افزایش می دهد. از آنجا که روش های معمول هوش مصنوعی از قبیل انتولوژی ،پایه تشکیل مدل سازی کاربر و رابط کاربری هوشمند می باشد در این مقاله سعی بر آن شده تا با بررسی انتولوژی در مدل سازی کاربر و تکنیک های تطبیق وزیری آن بتوان مدل بهتری جهت بهبود طراحی رابط های کاربری هوشمند ارائه نمود. هدف این پژوهش بررسی میزان بهبود رابط های کاربری هوشمند مبتنی بر انتولوژی نسبت به رابط های کاربری هوشمند رایج می باشد.

کلیدواژه ها

انتولوژی،مدل سازی کاربر،سیستم های تطبیقی،رابط کاربری هوشمند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.