ارائه یک روش به منظور استخراج علایق کاربران در وب با تلفیق رویکردهای ساختار کاوی و کاربرد وب

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CITCONF02_003
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 568
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رویا عسگری

فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر،دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل کیش

علی هارون آبادی

استادیار،گروه مهندسی کامپیوتر،دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

چکیده

حجم عظیم اطلاعات در وب و پیدا کردن اطلاعات مفید از اینترنت مشکل عمده در وب کنونی بشمار می رود. در این مقاله با استفاده از مؤلفه های جدید وزن دهی شامل ( فرکانس مشاهده صفحه) و (تاریخ رویت صفحه) برای محاسبه وزن صفحات پیمایش شده توسط کاربران معرفی شده است، که بخوبی میزان ارزش و گرایش کاربران را به آن صفحه نشان می دهد. با استفاده از تکنیک خوشه بندی و الگوی حرکتی کاربران گروهی از آن ها که دارای ویژگی ها و انتخاب های یکسانی هستند را خوشه بندی می نماییم. در ادامه با استفاده از الگوی حرکتی گروهی از کاربران شبکه عصبی را آموزش داد و شبکه عصبی لیستی از صفحات مورد علاقه کاربران و پیشنهاد می دهد. نتایج ارزیابی نشان می دهد که الگوریتم های پیشنهادی، بدعت پیشنهاد صفحات به کاربر را بر اساس علایق وی افزایش می دهد.

کلیدواژه ها

وب کاوی،خوشه بندی،شبکه عصبی،وب کاوی مبتنی بر کاربرد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.