نقش ارتباطات یکپارچه بازاریابی در ایجاد و توسعه برند خدمات بانکی(مطالعه موردی: بانک مسکن استان آذربایجان شرقی)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی جهت گیری های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: NDMCONFT01_315
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 804
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

داریوش یعقوبی نژاد

کارشناس ارشد مدیریت اجرایی، گرایش بازاریابی، گروه مدیریت، واحد علوم و تحقیقات آذربایجان شرقی، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران

نادر بهلولی

دکترای مدیریت، عضو هیات علمی و استادیار، گروه مدیریت، واحد بناب، دانشگاه آزاد اسلامی، بناب، ایران

چکیده

هدف اصلی پژوهش حاضر تعیین تاثیر ارتباطات یکپارچه بازاریابی در ایجاد و توسعه برند خدمات بانکی در سطح بانک مسکن استان آذربایجان شرقی می باشد. مولفه های ارتباطات یکپارچه بازاریابی شامل؛ بازاریابی مستقیم، تبلیغات، پیشبرد فروش و روابط عمومی می باشد که به عنوان متغیرهای مستقل، تاثیر آنها درایجاد و توسعه برند به عنوان متغیرهای وابسته پرداخته شده است. جامعه مورد نظر پژوهش، روساومعاونین شعب و دوایر، کارشناسان، حسابرسان و بازرسان و تعداد نمونه های انتخابی 061 نفر، و روش نمونه گیری تصادفی طبقه بندی شده می باشد. این پژوهش از نظر روش، توصیفی و از حیث هدف، کاربردی است. برای تجزیه و تحلیل فرضیه ها میان متغیرها ازطریق آزمون های آماری مربوط به ضریب همبستگی پیرسون، اسپیرمن، رگرسیون، خوشه بندی ومدل معادلات ساختاری از نرم افزارهای SPSS و AMOS GRAPHICS استفاده شده است. از بین ابعاد ارتباطات یکپارچه بازاریابی، تبلیغات و بازاریابی مستقیم نسبت به پیشبرد فروش و روابط عمومی میانگین بالاتری دارند. رگرسیون چندگانه نشان داد که تنها ابعاد پیشبرد فروش و بازاریابی مستقیم تاثیر معنی دار مستقیمی بر روی متغیرهای وابسته دارند. نتایج حاصل از تحلیل همبستگی موید تاثیر مثبت ابعاد ارتباطات یکپارچه بازاریابی در ایجاد، توسعه برند می باشد ومدل معادلات ساختاری حاکی از شدت اثر زیاد این متغیرها (متغیرهای مستقل بر وابسته) می باشد.

کلیدواژه ها

ارتباطات یکپارچه بازاریابی، برند، ایجاد برند، توسعه برند، بانک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.