شناسایی فاکتورهای موفقیت پیادهسازی سیستم برنامهریزی یکپارچه منابع سازمانی ( ERP ) ویافتن روابط علت و معلولی و رتبهبندی آنها

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی جهت گیری های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: NDMCONFT01_296
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 677
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

المیرا زحمتدوست

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، دانشگاه فردوسی مشهد

علیرضا پویا

استادیار دانشکده علوم اداری و اقتصاد، دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده

برنامهریزی منابع سازمان ( ERP ) روشی برای برنامهریزی و کنترل موثر تمامی منابع مورد نیاز برای دریافت، تولید، ارسال و پاسخگویی به نیازهای مشتریان، در شرکتهای تولیدی، توزیعی و خدماتی میباشد. در واقع ERP یک بسته نرمافزاری تجاری است که هدف آن یکپارچگی اطلاعات و جریان اطلاعات بین تمامی بخشهای سازمان از جمله مالی، حسابداری، منابع انسانی، زنجیره عرضه و مدیریت مشتریان است. مزیت اصلی این سیستم ها، بهبود هماهنگی بین بخشهای مختلف سازمان و افزایش کارآیی در فرآیند ها است. با وجود محاسن بسیار زیاد، بسیاری از سازمان ها در فرآیند پیاد ه سازی این سیستم ها با مشکلات فراوانی روبه رو میشوند . با توجه به این واقعیت هدف این تحقیق در گام اول یافتن مهمترین عوامل بحرانی موفقیت از ادبیات موضوع و سپس رتبه بندی آنها به کمک DEMATE درشرایط فازی و ارزیابی روابط علی و معلولی بین عوامل میباشد. شرکت ایران خودرو خراسان به صورت مطالعه موردی مرور شده و نتایج نشاندهنده اهمیت عوامل حمایت و پشتیبانی و استراتژی های مدیریت عالی سازمان، دقت در انتخاب تامین کننده و بسته نرم افزاری، تشکیل تیم مناسب و تخصصی از حوزه های مختلف تاثیرگذار ، مدیریت تغییر و وجود زیرساختهای سخت افزاری و سیستمهای مناسب کسب و کار و فنآوری اطلاعاتی در سازمان به عنوان عوامل مهم در فرآیند پیادهسازی سیستم اطلاعاتی سازمانی است.

کلیدواژه ها

سیستم برنامهریزی یکپارچه منابع سازمانی، فاکتورهای موفقیت، دیمتل فازی، ایران خودرو خراسان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.