بررسی مدیریت ریسک و دید زنجیره تامینبا برنامه ریزی چند هدفه فازی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی جهت گیری های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: NDMCONFT01_107
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 648
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد ریاضی کاربردی پیام نور نیشابور
استادیار ریاضی کاربردی دانشگاه آزاد نیشابور
استادیار ریاضی کاربردی دانشگاه پیام نور نیشابور
چکیده
در این پژوهش اثر توامان از دید زنجیره تامین ( SCV ) و ریسک زنجیره تامین ( SCR ) روی عملکرد زنجیره تامین بررسی می شود . به طور عملیاتی مشاهده پذیری (دید) قابلیت به اشتراک گذاری به موقع در ارتباط و اطلاعات دقیق در تقاضای بیرونی ، موقعیت موجودی ، هزینه های حمل ونقل مربوطه و دیگر فعالیتهای لجستیک را در سراسر زنجیره تامین دارد . بطور مشابه ریسک احتمال مشاهده شده یک واقعیت نامطلوب در طول یک دوره خاص در یک زنجیره تامین رخ داده و عوامل ناشی از اینرویداد که برعملکرد زنجیره تامین اثر دارد می باشد .با توجه به ویژگی های چند وجهی از فرایند تصمیم گیری که شامل بسیاری از مراحل، اهداف، و سهامداران می باشد تحقیقات انجام شده در این جنبه از زنجیره تامین با استفاده از یک رویکرد چند هدفه تصمیم گیری فازی برای مدلهای SCV و SCR می باشد. از این رو، مدل مورد بحث شامل اهداف حداکثر SCV به حداقل رساندن SCR و به حداقل رساندن هزینه تحت محدودیت های بودجه، مشتری تقاضا، ظرفیت تولیدو عرضه می باشد. نتایج مثال عددی نشان می دهد که تصمیم گیرندگان ابتدا تمایل به کاهش SCR و سپس افزایش SCV دارند .کلیدواژه ها
زنجیره تامین ، مدیریت ریسک، مدیریت دید، برنامه ریزی چند هدفه فازیمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.