شناسایی و رتبه بندی موانع اجرای برنامه های استراتژیک درشرکت آب و فاضلاب شهرها وشهرک های غرب تهران با رویکرد فرآیند تحلیل شبکه ای فازیFANP

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی جهت گیری های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: NDMCONFT01_075
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 489
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

قاسم فرج پور خانا پشتانی

استادیار، دکتری مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد واحد پرند

محمد براتی کشه

کارشناسی ارشد، مهندسی صنایع، مدیریت سیستم و بهره وری، دانشگاه آزاد واحد پرند

سعید مرزبان

کارشناسی ارشد، مهندسی صنایع، مدیریت سیستم و بهره وری، دانشگاه آزاد واحد پرند

حسین وهاب زاده

کارشناسی ارشد، مهندسی صنایع، مدیریت سیستم و بهره وری، دانشگاه آزاد واحد

چکیده

آرزوی همه رهبران و مدیران سازمان ها ، رهبری و مدیریت بر سازمانی است که فعالیت های آن منجر به تولید محصولات و خدمات با کیفیت بالا و قابل رقابت در بازار و جامعه و دستیابی به سطح بالائی از بهره وری و سود دهی باشد. مدیران و کارکنان آن از رضایتمندی و حس تعلق سازمانی بالایی برخوردار باشند. مشتریان و سهام داران و تامین کنندگان منابع آنان نیز از رضایتمندی لازم برخوردار باشند. لذا این رهبران و مدیران ، در راستای دستیابی به اهداف فوق و آمادگی پیشگیری از عوامل کند کننده ، نیازمند آنند، تا فعالیت های خود را بطریقی راهبردی برنامه ریزی و اجرا نمایند. از همین منظر از برنامه ریزی استراتژیک کمک می گیرند. اما این برنامه نیز چالش خود را به همراه دارد که بدلیل عدم هماهنگی عوامل منظر از برنامه ریزی استراتژیک کمک میگیرند. به همین دلیل در این پژوهش اقدام به شناسایی و رتبه بندیموانع اجرای برنامه های استراتژیک درشرکت آب و فاضلاب غرب استان تهران با رویکرد فرآیند تحلیل فرآیند شبکه ای فازی شده است . روند کار به این صورت بوده است که پس از شناسایی شاخص ها و زیر شاخص های موثر را مطالعات پیشین و غربال سازی آنها توسط افراد خبره دام به وزن دهی و رتبه بندی آنها با توجه به نظر و امتیازات افراد خبره شده است.در نهایت ضمن بینان تئوریک نتایج اقدام به ارائه راهکار های کاربردی شده است .

کلیدواژه ها

موانع اجرای برنامه های استراتژیک، آب و فاضلاب شهرها و شهرک های غرب استان تهران، فرآیند تحلیل شبکه ای فاز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.