بررسی رابطه بین مدیریت اخلاق با بهره وری کارکنان اداره آموزش و پرورش چادگان
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی
- کد COI اختصاصی: EPSCONF03_447
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 644
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
عضو هیئت علمی گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
عضو هیئت علمی گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
چکیده
هدف این پژوهش، بررسی رابطه بین مدیریت اخلاق با بهره وری کارکنان اداره آموزش و پرورش چادگان بود ه است .بدین منظور از بین 80 کارمند این اداره بر اساس جدول مورگا ن ، 66 نفر به صورت تصادفی طبقه ای شامل 54 مرد و 12زن انتخاب گردیدند . وسیله ی جمع آوری اطلاعات ، پرسشنامه ی محقق ساخته مدیریت اخلاق با ضریب آلفای کرونباخ0/83 و پرسشنامه بهره وری کارکنان با ضریب آلفای کرونباخ 0/91 بود . روش پژوهش ، توصیفی و از نوع همبستگی بود که اطلاعات جمع آوری شده علاوه بر تجزیه و تحلیل توصیفی ، با آزمون های تحلیل رگرسیون ، ضریب همبستگی ، تی تک گروهی و تحلیل واریانس یکطرفه ، تجزیه و تحلیل استنباطی شد . نتایج نشان داد بین مدیریت اخلاق با بهره وری کارکنان آموزش و پرورش شهرستان چادگان در ابع اد مختلف اعم از عوامل انگیزشی ، شیوه رهبری ، خلاقیت و آموزش و روحیهرقابت پذیری همبستگی معناداری وجود دارد . لذا با توجه به این نتایج، ضروری است که مدیریت اخلاق در ادارات موزش و پرورش استان اصفهان و بلکه سراسر کشور جدی گرفته شود و سیاستگزاران کلان این وزار تخانه نسبت به تحقق آن حساسیت بیشتری نشان دهند و راهکارهای عملی قوی تری جستجو نمایند ؛ چرا که بر اساس یافته های تحقیق حاضر مدیریت اخلاق منتهی به دستیابی بهره وری کارکنان اداری و ستادی آموزش و پرورش شده که در نهایت سبب افزایش موفقیت نظام آموزشی کشور خواهد شد.کلیدواژه ها
مدیریت اخلاق ، بهره وری کارکنان ، اداره آموزش و پرورش ، شهرستان چادگانمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.