بررسی عوامل کلیدی مؤثر بر موفقیت یادگیری الکترونیکی از دیدگاه دبیران منطقه دماوند

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: MNGTCONF03_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 588
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سهیلا مسلمانی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

چکیده

پژوهش حاضر با هدف بررسی عوامل کلیدی مؤثر بر موفقیت یادگیری الکترونیکی از دیدگاه دبیران منطقه دماوند انجام شده است.روش پژوهش از نظر هدف کاربردی است و از نظر نحوه گرداوری داده ها توصیفی و از نوع پیمایشی است. جامعه آماری مورد نظر در این تحقیقرا کلیه دبیران دوره متوسطه شهرستان دماوند است که تعداد آنها 0101 نفر می باشد. حجم نمونه 972 نفر که با استفاده از فرمول کوکران وروش نمونه گیری تصادفی ساده، محاسبه شده است. ابزار مورد استفاده، پرسشنامه 92 سوالی محقق ساخته عوامل مؤثر بر یادگیری الکترونیکی است. روایی محتوایی و ضریب پایای پرسشنامه با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ 0/84 محاسبه شد داده ها توسط نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. در بخش آمار توصیفی از میانگین و انحراف معیار استفاده شد و در بخش آمار استنباطی ابتدا از آزمون کلموگروفاسمیرونف برای تشخیص نرمال بودن داده ها استفاده شد و چون داده ها نرمال تشخیص داده شدند از آزمون t متغیره و فریدمن استفاده شد. نتایج به دست آمده بدین شرح است: هر یک از عامل سازمانی، آموزشی، تکنولوژیک، محیطی و سواد اطلاعاتی بر موفقیت یادگیری الکترونیکی از دیدگاه دبیران منطقه دماوند تأثیر مثبت و معناداری دارد. نتایج آزمون فریدمن نیز نشان داد رتبهبندی اظهارات پاسخگویان در مورد تأثیر هر یک از عوامل بر موفقیت یادگیری الکترونیکی، به ترتیب شامل؛ عامل آموزشی، عامل سازمانی، عامل تکنولوژیک، عامل سواد اطلاعاتی و عامل محیطی می باشد

کلیدواژه ها

فناوری اطلاعات و ارتباطات، یادگیری، یادگیری الکترونیکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.