توسعه فعالیت های چتری در متدولوژی های چابک

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در فناوری اطلاعات، کامپیوتر ومخابرات
  • کد COI اختصاصی: ITCC01_561
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1184
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هومن کاشانیان

گروه برق و رایانه،دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس

محمدحسن پیشداد

گروه برق و رایانه،دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس

مهدی علی پور کندری

گروه برق و رایانه،دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس

چکیده

توسعه نرم افزاری چابک گروهی از متدهای توسعه نرم افزار مبتنی بر تکرار و به شکل تدریجیاست که در آنها، راه حلها از طریق خودسازماندهی و همکاری بین تیم های مختلف کاری انجاممی شوند . این روش برنامه ریزی تطبیقی، توسعه و تحویل تکاملی و رویکرد زمان بسته بندی تکرارشونده را ارتقا می بخشد و پاسخ های سریع و انعطاف پذیر برای انجام تغییرات را تقویت می کند .در واقع چابک سازی یک چارچوب مفهومی است که پیش بینی تعاملات در سراسر چرخه توسعهرا بهبود می بخشد . برای این متدها مشخصات زیادی وجود دارند، که بیشترشان توسعه، کارتیمی،همکاری و سازگاری فرآیند در چرخه حیات پروژه را ترفیع می دهند . متدهای چابک وظایفرا به گام های کوچک با کمترین میزان برنامه ریزی می شکنند که به طور مستقیم با برنامه ریزی هایطولانی مدت درگیر نیستند.تکرارها فریم های کوتاه مدتی هستند که معمولا بین یک تا چهار هفتهطول می کشند . هر تکرار دارای یک تیم متقابل عملکردی در تمام مأموریت ها است : تحلیلنیازمندی ها، طراحی، کدنویسی، واحد تست، و قبولی در تست . در پایان هر تکرار یک محصولکاری به ذینفعان نشان داده می شود واجازه می دهد پروژه خیلی سریع با تغییرات منطبق شود . تیم دریک پروژه چابک معمولا عملکردی متقابل و خودسازماندهی است . اعضای تیم به طورمعمولمسئولیت وظایفی را بر عهده می گیرند . آنها به صورت جداگانه تصمیم می گیرند که چگونه بانیازمندی های یک تکرار مواجه شوند . متدولوژی های ایجاد نرمافزار چارچوبی برای اعمال فعالیت هایمهندسی نرم افزار با هدف ایجاد سیستم های نرمافزاری است و شامل فرآیندهای ایجاد نرم افزار و زبانهای مدل سازی می باشد. جایگاه فعالیت های چتری در متدولوژی های ایجاد نرم افزار شامل سه دورهمتدولوژی های نسل اول که بر فعالیت های ایجاد و عدم پوشش دهی فعالیت های چتری متمرکز بود ومتدولوژی های نسل دوم وسوم که فعالیت های ایجاد را بطور کامل پوشش می داد و از چارچوب هایاستاندارد مدیریت پروژه برای اعمال فعالیت های چتری استفاده می نمود و متدلوژی های چابک که برفعالیت های چتری با ارائه چارچوبی نوین در ایجاد نرم افزار تمرکز یافت.

کلیدواژه ها

چابک سازی، توسعه نرم افزاری، فعالیت های چتری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.