ادغام فن آوری اطلاعات در برنامه درسی دانش آموزان

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در فناوری اطلاعات، کامپیوتر ومخابرات
  • کد COI اختصاصی: ITCC01_079
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 671
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرتضی فراهانی

کارشناس ارشد تکنولوژی آموزشی ،دانشگاه اراک

مجید بابازاده

کارشناس ارشد تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی

چکیده

یکپارچه سازی IT همراه با آموزش ،در پایه های اولیه محتمل تر است زیرا معلمین بر توسعه ی مهارت های اولیه تاکیددارند.بر همین اساس بهتر است که آموزش با کمک IT از مقطع ابتدایی آغاز گردد.وبرای افزایش کارایی IT دردروس مختلف باید محتوای برنامه هایی که در شبکه ها در دسترس دانش آموزان ومعلمان قرار می گیرد با هدف هایآموزشی سازگار بوده واز نظر یاددهی ویادگیری کارا وموثر باشند.برای موفق شدن در این عرصه ی مهم اولین قدمفراهم آوردن امکانات سخت افزاری ونرم افزاری در مدارس است. از آن مهم تر آموزش دادن به معلمان با سطح کیفیبالاست که با مهارت وبا اعتماد به نفس کافی بتوانند از IT در آموزش استفاده کنند .نتایج تحقیقات بر این نکته تاکیددارد که معلمان با اعتماد به نفس بالا و ماهر بسیار بیشتر از سایر معلمین به دانش آموزانشان تکالیف کامپیوتری اینترنتیداده اندایجاد انگیزه در معلمان وایجاد بستر مساعد برای مشارکت آنان در تصمیم سازی ها ودر تهیه ی محتوای دروسلازمه ی گسترش کاربرد فن آوری اطلاعات وارتباطات در آموزش است. در پرورش نیروی انسانی متخصص کاربرد فنآوری اطلاعات وارتباطات در آموزش باید اولویت به تربیت طراحان نرم افزاری رایانه ای در باره ی عموم موضوعاتدرسی ونیز تربیت برنامه ریزان درسی متخصص در فن آوری اطلاعات وارتباطات داده شود.تقویت توان کارشناسی دراین دو زمینه برای دو بخش دولتی وخصوصی ضروری است،تا محتوای متناسب با فن آوری اطلاعات برای دروس اصلیهر سطح تحصیلی طراحی وبه کار گرفته شود.به طوری که کاربرد فن آوری اطلاعات وارتباطات در برنامه درسی کلیهی سطوح آموزشی در هم تنیده شود وکار گاه های فن آوری آموزشی و اطلاعات باتسهیلات اتصال به شبکه هایجهانی در کلیه ی مدارس ابتدایی ،راهنمایی ودبیرستان ایجاد گردد و از مقطع ابتدایی درس آشنایی با کامپیوتر واینترنتدر برنامه درسی گنجانده شود.

کلیدواژه ها

فن آوری اطلاعات وارتباطات ،برنامه درسی ، مدارس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.