ساخت میکروکانال با استفاده از فرآیند برجسته سازی گرم
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: فصلنامه صنایع الکترونیک، دوره: 4، شماره: 2
- کد COI اختصاصی: JR_SAIRAN-4-2_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1065
نویسندگان
کارشناس ارشد الکترونیک، دانشگاه صنعتی مالک اشتر
کارشناس ارشد الکترونیک، دانشگاه صنعتی مالک اشتر
کارشناس ارشد الکترونیک، دانشگاه صنعتی مالک اشتر
دانشیاردانشکده علوم و فنون نوین، دانشگاه تهران
چکیده
در این مقاله فرآیند ساخت میکروکانال ها با استفاده از روش برجسته سازی گرم ارائه گردیده است. همچنین با استفاده از راهکارهایی، پیچیدگی ها و هزینه ساخت کاهش داده شده و از موادی پلیمری، کم هزینه و سازگار با نمونه های زیستی بهره گرفته شده تا برای استفاده در ابزارهای ریزسیال مناسب باشند. برای ایجاد میکروکانال ها ابتدا مهری از جنس پلیمر SU-8 با استفاده از روش های لیتوگرافی استاندارد، روی یک زیرلایه شیشه ای ساخته شده، سپس با اعمال فشار و حرارت طی فرآیندی کنترل شده، میکروکانال مورد نظر در بستری از جنس پلیمر PMMA ایجاد گردیده است. استفاده از مهر SU-8 صافی سطح بهتری را در کف کانال منجر شده و به ایجاد جریان های آرام در داخل کانال کمک می نماید. همچنین دیواره کانال ها به طور قابل قبولی عمود بوده و این مسئله در تصاویری که با میکروسکوپ روبش الکترونی گرفته شده، به خوبی نشان داده شده است. عوامل موثر بر کیفیت ساختار ایجاد شده از قبیل دما، فشار و زمان حرارت دهی مورد بررسی قرارگرفته و مقادیر بهینه تعیین گردیده اند. همچنین، میکروکانال های ساخته شده در این مقاله دارای عرض 15 میکرومتر و عمقی برابر 40 میکرومتر می باشند.کلیدواژه ها
برجسته سازی گرم، SU-8، MEMS ، میکروکانال، PMMAمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.