بررسی توانایی مدل پیش بینی ورشکستگی آلتمن در بورس اوراق بهادار تهران
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش ملی پژوهش های کاربردی حسابداری،مدیریت اقتصاد
- کد COI اختصاصی: NCARA01_171
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 689
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گروه حسابداری دامغان؛ ایران
چکیده
ورشکستگی های اخیر ملی و بین المللی وجودابزارهای پیش بینی توان مالی شرکتها را ضروری می سازد. یکی از ساده ترین و معروف ترین مدلهای پیش بینی درماندگی مالی و تداوم فعالیت شرکتها مدل آلتمن است با توجه به این ضرورت هدف اصلی این پژوهش تعیین میزان کارایی مدل آلتمن در پیش بینی وضعیت ورشکستگی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادر تهران می باشد. جامعه آماری و نمونه آماری این پژوهش مورد آزمون قرار گرفته و برای پاسخ به فرضیات پژوهش از آزمون همبستگی استفاده شد. نهایتا پس از آزمون نتایج نشان داد که در پنج سال مورد بررسی پیش بینی ورشکستگی شرکتها؛ مدل آلتمن معنی دار است و متغیرهای موجود در مدل آلتمن می توانند 92 درصد از تغییرات رادر مدل آلتمن نشان دهد.کلیدواژه ها
ورشکستگی ؛ آلتمنمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.