مدیریت سود از دیدگاه اسلامی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: NDMCONFT03_042
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 448
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صالح عنبرانی

دانشجوی دکترای دانشگاه تهران

فرشته یزدانی فضل آبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه قم، پردیس دانشگاهی دانشگاه قم

افسانه دوستی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه قم، پردیس دانشگاهی دانشگاه قم

چکیده

استفاده کتتدگان از صورتهای مالی نگرانی زیادی درمورد تقلب های صورت گرفته در سازمان های تجاری دارند . فروپاشی شرکت های بزرگی مثل انرون و ورلدکام توجه اشخاص علاقمند را معطوف شیوه های غیراخلاقی درسیستم های حسابداری نموده است.مدیریت سود 1 به عنوان یکی از مشکلات حرفه حسابداری طی چند دهه گذشته بوده است . مدیریت سود استفاده کنندگان صورت های مالیرا گمراه می کند . زیرا زمانی که مدیران سود را تغییر می دهند صورتهای مالی ارزش واقعی دارایی های شرکت را منعکس نمی کنند و نهایتا منجر به کاهش اعتماد سهامداران می شوند .هدف این پژوهش ، بررسی مسئله اخلاقی مدیریت سود است . ارزیابی پیشرفت تحقیقات در برخورد با این مسئله که چهارچوب ساختاری اسلامی ، مبنایی برای اعتقادات اسلامی)عقیده( است و میتواند الگویی برای کاهش یا از بین بردنمدیریت سود ارائه کند . پژوهش حاضر، چهارچوب ساختاری عقیده اسلامی و شیوه عمل مدیریت سود را ارائه می دهد که به عنوان راهکاری برای هدایت اهداف و رفتارهای مدیران بسوی روشی مناسب به کار می رود . )برگرفته از قرآن وسنت(

کلیدواژه ها

مدیریت سود، اخلاق، عقیده اسلامی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.