الزامات قانونی اجرای مالیات بر ارزش افزوده

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد، حسابداری و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: MEAE01_1307
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1220
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهسا اسلامی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان

مهدی صفری گرایلی

دکتری حسابداری، عضو محترم هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز

چکیده

مالیات بر ارزش افزوده به عنوان روش جدید اخذ مالیات با ایجاد یک پایه مالیاتی گسترده مورد توجه بسیاری از کشورها بوده است. در کشور ما نیز مالیات بر ارزش افزوده به منظور اصلاح ساختار مالیاتی و افزایش درآمدهای دولت پس از طی پروسهزمانی نسبتا طولانی به تصویب مجلس رسید و در نیمه دوم سال 1387به اجرا گذاشته شد. با توجه به اینکه این قانون به صورت آزمایشی و 5ساله به اجرا گذاشته شده است، مطالعه آثار این مالیات بر متغیرهای کلان اقتصادی کشور از اهمیت ویژه ای برخوردار است.سه نوع مالیات بر ارزش افزوده وجود دارد: مالیات بر ارزش افزوده از نوع تولیدی، مالیات بر ارزش افزوده از نوع درآمدی ومالیات بر ارزش افزوده از نوع مصرفی. هر کدام از این سه نوع مالیات نیز بر مبنای دو اصل مبدا یا اصل مقصد محاسبه می شوند. در اصل مبدا، مالیات بر ارزش افزوده همه کالاها و خدماتی که در کشور تولید می شوند، وضع می شود. ولی در اصل مقصد، مالیات بر ارزش افزوده همه کالاها و خدماتی که در کشور مصرف می شوند، وضع میگردد.

کلیدواژه ها

مدیریت دانش ، پرتال ، چرخه حیات مدیریت دانش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.